Gyepmesteri telep Gödöllőn

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 20. Hétfő - Jolán
Hírdetés
címkék: Állatok, Magyar

A gödöllői gyepmesteri telep, mely nyugati színvonalon működik

Hírdetés
Hírdetés
Gyepmesteri telep Gödöllőn

Amire minden ott élő büszke, amire minden állatszerető ember vagy állatvédő vágyik, ez hazánk egyik ritka gyepmesteri telepe Gödöllőn! Ez tényleg nyugati színvonal!

Létezik hazánkban egy gyepmesteri telep, amire minden ott lakó büszke, ami élő példaként szolgálhat az ország összes telepének, ami remekül bemutatja, hogy hogyan is kell működnie egy “gyepinek” manapság, a XXI. században, amikor már elkezdődött országunkban is az a szintű szocializáció és empátia az emberekben, ami nyugaton már évtizedek óta működik az állatokkal szemben.

Hírdetés

 

Amikor ellátogattam erre a telepre, büszkén mondhatom, hogy azonnal egy olyan… “emberségesség” érzés fogott el. Látva a nagy árnyékolókat, egyik-másik kennelben a pancsolókat, amikben szívesen meg is mártóznak a bent élő kutyák, esetenként napernyő is feltűnik a kutyaház mellett, ezzel teljes strand feelinget kölcsönözve a kennel házigazdájának. Az idén felszerelt párafüggöny pedig már tényleg a hab a tortán… Ez alá én is szívesen beülnék néha! :)

 

Ez a példaértékű gyepmesteri telep Gödöllőn van és a VÜSZI (Gödöllői Városüzemeltető és Szolgáltató Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft.) üzemelteti. Véleményem szerint nagyon fontos megemlíteni, hogy a gyepmester, Andi Attila és a telep dolgozói, Ágnes és Krisztina is, mind igazi állatbarátok. Ha nem ilyen lenne a személyzet, akkor a telep sem működne ilyen jól! 

 

Következő oldalakon láthatod fotókon hazánk legjobb gyepmesteri telepét!

Hírdetés
Hírdetés

Magasabb nyugdíj novemberben

Magasabb nyugdíj novemberben

2017-11-10

Elkezdődtek a prémiummal és a kiegészítő emeléssel megnövelt nyugdíjak kifizetése novemberben! Akár 25 ezer forinttal is többet kaphatnak a nyugdíjasok!

Gyógyító helyek Magyarországon

Gyógyító helyek Magyarországon

2017-11-10

Ismerkedjünk meg együtt Magyarország gyógyító helyeivel, olyan helyeket mutatok be nektek, amik különleges, gyógyító erővel rendelkeznek. Ide érdemes ellátogatni!

A magyarok karácsonyi finomsága - Diós kosárka

A magyarok karácsonyi finomsága - Diós kosárka

2017-11-13

Készítsünk isteni finom, utánozhatatlan karácsonyi süteményt, mostani cikkünkben elmondjuk nektek, hogyan készül a diós kosárka, a magyarok kedvence!


2017-11-15 Luca-napi hagyományok Magyarországon

Luca-napi babonák, Luca-napi népszokások, Luca-napi hiedelmek, Luca-napi hagyományok Magyarországon. Ismerd meg a Luca-napi népszokásokat Magyarországon!

2017-11-10 Gyerekkorunk nagy kedvence - Készítsünk túrós batyut!

Sokunk nagy kedvence volt régen és ma is, viszont manapság már nem olyan finom sajnos, mint annó! Éppen ezért mutatom nektek egy nagyon szuper túrós batyu receptet!

2017-11-09 Elsétálási jog Magyarországon! Adósok mentesülnek a tartozás alól

A következő fél év alkalmat teremthet az ún. elsétálási jog magyarországi bevezetésére, mellyel adósok százezrei mentesülhetnek a fennmaradó tartozásuk alól!

2017-10-26 Csörögefánk (forgácsfánk) recept

A csörögefánk a magyarok egyik legkedvesebb eledelét mutatom most be nektek, ismerkedjetek meg a csörögefánkkal, cikkünkben egy szuper receptet is találhattok!

Undorodom ezektől a "politikusoktól!" Gulyás Márton elmész te a francba!

Ki a fene az a Gulyás Márton, és miért teheti tönkre mások megélhetését önérdekből? Legyen már elég a megélhetési politikusokból! Takarodjatok!  

Így készül a nagyi gyógyító tyúkhúslevese

Ha vasárnapi ebédről vagy fejfájásról, esetleg gyomorpanaszokról van szó, akkor sokan azonnal a nagyi csirkehúslevesére gondolunk. Ahány ház, annyi...