Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Gyepmesteri telep Gödöllőn

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 25. Péntek - Orbán
Hírdetés
címkék: Állatok, Magyar

A gödöllői gyepmesteri telep, mely nyugati színvonalon működik

Hírdetés
Hírdetés
Gyepmesteri telep Gödöllőn

Amire minden ott élő büszke, amire minden állatszerető ember vagy állatvédő vágyik, ez hazánk egyik ritka gyepmesteri telepe Gödöllőn! Ez tényleg nyugati színvonal!

Létezik hazánkban egy gyepmesteri telep, amire minden ott lakó büszke, ami élő példaként szolgálhat az ország összes telepének, ami remekül bemutatja, hogy hogyan is kell működnie egy “gyepinek” manapság, a XXI. században, amikor már elkezdődött országunkban is az a szintű szocializáció és empátia az emberekben, ami nyugaton már évtizedek óta működik az állatokkal szemben.

Hírdetés

 

Amikor ellátogattam erre a telepre, büszkén mondhatom, hogy azonnal egy olyan… “emberségesség” érzés fogott el. Látva a nagy árnyékolókat, egyik-másik kennelben a pancsolókat, amikben szívesen meg is mártóznak a bent élő kutyák, esetenként napernyő is feltűnik a kutyaház mellett, ezzel teljes strand feelinget kölcsönözve a kennel házigazdájának. Az idén felszerelt párafüggöny pedig már tényleg a hab a tortán… Ez alá én is szívesen beülnék néha! :)

 

Ez a példaértékű gyepmesteri telep Gödöllőn van és a VÜSZI (Gödöllői Városüzemeltető és Szolgáltató Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft.) üzemelteti. Véleményem szerint nagyon fontos megemlíteni, hogy a gyepmester, Andi Attila és a telep dolgozói, Ágnes és Krisztina is, mind igazi állatbarátok. Ha nem ilyen lenne a személyzet, akkor a telep sem működne ilyen jól! 

 

Következő oldalakon láthatod fotókon hazánk legjobb gyepmesteri telepét!

Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés

Budapesti hidak - kvíz

Budapesti hidak - kvíz

2018-05-01

A Duna több részre osztja Budapest területét. A városrészeket 12 közúti és 2 vasúti híd köti össze egymással a folyó felett. Most megtudhatod, hogy mennyire ismered a budapesti hidakat!

Ingyenes programok Budapesten

Ingyenes programok Budapesten

2018-05-08

A vidéken élők közül sokan kerülik a fővárost, mondván „Budapest túl drága”. Habár tény, hogy egy éttermi vacsorának nem csak az íze lehet borsos, országunk szíve elég nagy ahhoz, hogy temérdek ingyenes programot is kínáljon az ide érkezőknek.

Egész Európában egyedülálló magyar tó, ahol érdemes nyaralni!

Egész Európában egyedülálló magyar tó, ahol érdemes nyaralni!

2018-05-11

Ha még nem tudod, hogy hova menj nyaralni, akkor mindenképpen ismerd meg ezt az egész Európában egyedülálló csodálatos tavat, és környékét, bemutatjuk az Arlói-tavat!


2018-05-15 Egy magyar falu, amelynek a világ minden tájáról csodájára járnak

Egy magyar falu, melynek csodájára járnak a világ minden tájáról. Méltán lehetünk büszke erre a falucskára, hihetetlen munkával nagyszerű körülményeket hoztak létre.

2018-04-30 Ballagási szokások Magyarországon

Mindenkinek az életében elérkezik a ballagás ideje, de milyen szokások jellemzik ezt a rangos eseményt Magyarországon? Cikkünkben rengeteg érdekességre fény derül!

2018-04-29 Híres magyar költők - Te felismered őket?

Az évek során számtalan magyar költő műveit ismerhettük meg. De vajon a csodálatos műveiken kívül őket is ismerjük? A következőkben letesztelheted, hogy mennyire ismered a magyar költőket!

2018-04-27 Létezik egy kisváros Erdélyben, ahol lépten-nyomon aranyra bukkansz!

Egy erdélyi kis csodavárost mutatok most be nektek, itt tényleg mindenhol aranyra bukkanhatsz, még annyira nem is kell keresned, akkor is megtalálod! Ez a város pedig nem más, mint Felsőbánya!

Főszerepben az apák! Hamarosan itt van az Apák napja!

Kiharcolt vagy reális ünnep? Sokszor tapasztalhattuk már meg, hogy ha valaki az ’Apák napját’ emlegeti, sokaknak szarkasztikus mosoly ül ki az...

A Balatonon túl is van élet – Magyar tavak, amiket érdemes meglátogatni nyáron!

Magyarország legszebb tavait mutatom most be nektek, ezzel is bebizonyítva azt, hogy a Balatonon túl is van élet! Ismerjétek meg kis hazánk meseszép...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.