Gyepmesteri telep Gödöllőn

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Szeptember 24. - Gellért
Hírdetés
címkék: Állatok, Magyar

A gödöllői gyepmesteri telep, mely nyugati színvonalon működik

Hírdetés
Hírdetés
Gyepmesteri telep Gödöllőn

Amire minden ott élő büszke, amire minden állatszerető ember vagy állatvédő vágyik, ez hazánk egyik ritka gyepmesteri telepe Gödöllőn! Ez tényleg nyugati színvonal!

Létezik hazánkban egy gyepmesteri telep, amire minden ott lakó büszke, ami élő példaként szolgálhat az ország összes telepének, ami remekül bemutatja, hogy hogyan is kell működnie egy “gyepinek” manapság, a XXI. században, amikor már elkezdődött országunkban is az a szintű szocializáció és empátia az emberekben, ami nyugaton már évtizedek óta működik az állatokkal szemben.

Hírdetés

 

Amikor ellátogattam erre a telepre, büszkén mondhatom, hogy azonnal egy olyan… “emberségesség” érzés fogott el. Látva a nagy árnyékolókat, egyik-másik kennelben a pancsolókat, amikben szívesen meg is mártóznak a bent élő kutyák, esetenként napernyő is feltűnik a kutyaház mellett, ezzel teljes strand feelinget kölcsönözve a kennel házigazdájának. Az idén felszerelt párafüggöny pedig már tényleg a hab a tortán… Ez alá én is szívesen beülnék néha! :)

 

Ez a példaértékű gyepmesteri telep Gödöllőn van és a VÜSZI (Gödöllői Városüzemeltető és Szolgáltató Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft.) üzemelteti. Véleményem szerint nagyon fontos megemlíteni, hogy a gyepmester, Andi Attila és a telep dolgozói, Ágnes és Krisztina is, mind igazi állatbarátok. Ha nem ilyen lenne a személyzet, akkor a telep sem működne ilyen jól! 

 

Következő oldalakon láthatod fotókon hazánk legjobb gyepmesteri telepét!

Hírdetés
Hírdetés

15 dolog, amit a külföldiek meglepőnek találnak Magyarországban

15 dolog, amit a külföldiek meglepőnek találnak Magyarországban

2017-09-14

15 dolgot mutatok most nektek, melyekkel nagyon könnyedén lephetsz meg minden külföldit. Ezt a 15 dolgot mindenkinek ismernie kellene, olvasd el cikkünket, megéri!

Dolgok, amikre magyarként joggal lehetünk büszkék!

Dolgok, amikre magyarként joggal lehetünk büszkék!

2017-09-19

Ezekre a dolgokra méltán lehet minden magyar nagyon-nagyon büszke, a most következő cikkünkben olyan dolgokat mutatok be nektek, melyek világíresek lettek!

Ilyen erő lakozik a hagyományos magyar építészetben

Ilyen erő lakozik a hagyományos magyar építészetben

2017-09-19

A hagyományos magyar építészetben olyan erő lakozik, amit mindenkinek meg kell ismerni! A régi magyar épületek nem véletlenül váltak nagyon gyorsan világhírűvé!


2017-09-21 A hangulatos Hollókő

Hollókő hangulata az építészetéből és kultúrájából fakad, így nem is csoda, hogy a település az UNESCO Világörökségi Listájának része!

2017-09-11 A Gyulai vár bemutatása

Ismerjétek meg ti is Közép-Európa egyetlen éppen maradt síkvidéki téglavárát, ami nem más, mint a Magyarországon található Gyulai vár! Mesés története van!

2017-09-10 Te tudod, hogy melyik megyének mi a székhelye? Teszteld a tudásodat!

Hazánk közigazgatásilag 19 megyére osztott, de sokan nem tudják, hogy melyik megyének melyik megyeszékhelyű város áll az élén. Most letesztelheted a tudásodat!

2017-09-07 Amikre büszkék lehetünk: a hungarikumok - 1. rész

Minden magyar méltán lehet büszke hungarikumainkra, most következő cikkünkben be is mutatjuk nektek azokat a dolgokat, amik mára hungarikumok lettek!

Ismét magyar város főterét választották Európa legszebbjének!

2016-ban is egy magyar város főterét választották a legszebbnek, akkor Mosonmagyaróvárra lehetünk nagyon...

Nagyon korán érkezett a havazás, nézzük, mire számíthatunk!

Amíg Magyarországon szinte megállás nélkül esett az eső, addig máshol havazásra kellett...