Tökéletes csapatépítőre vágysz? Akkor nézd meg, hogy vihető sikerre a csapatépítőd!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 26. Csütörtök - Ervin
Hírdetés
 | Szerző: cs
címkék: Érdekességek

A tökéletes csapatépítő titkai

Hírdetés
Hírdetés
Tökéletes csapatépítő program

Közös élmények, finom ételek és megfelelő környezet. Talán ez a 3 legfontosabb szempont melyeket elsőként figyelembe kell vennünk, egy csapatépítő megszervezésekor. Ezek együttes megvalósulása garantálja, hogy a végén mindenki elégedetten, jó emlékkel térjen haza a közös céges programról. 
 

Közös élmények – közös emlékek

Ezt nem is kell magyarázni, hisz attól, hogy egy csoport tagjai egy helyen vannak, még nem válnak csapattá. A valós közösségformálásban, a közös élmények, az együtt átélt kalandok és új kihívások játszanak szerepet.  Kiváltképp nagy a siker, ha az új élmények eddigi ismeretlen területre vezetik a szereplőket, ahol ki kell lépniük eddigi komfortzónájukból. Az iroda 4 falán kívül számos lehetőség adott egy izgalmas kalandra, legyen szó gyalogtúrákról, paintballról vagy vízi élményekről. A lényeg, hogy eltérjen a megszokott sablonoktól.

Hírdetés

Csapatépítés a Fenyves Yacht Club Hotelben


A balatofenyvesi Fenyves Yacht Clubban akár egy igazi vitorlásversenyt is rendezhetnek a csoport tagjai, gyönyörű Bavaria hajóflottával, profi skipper által segítve a felkészülést. De itt lehet kipróbálni az ország egyetlen elektromos vizigokart pályáját is, ahol a kollégák 6 fős csapatokat alkotva mérhetik össze tudásukat egy valóban egyedi és felejthetetlen programban. Ha valaki inkább szárazföldi kalandokban szeretne részt venni, a Fenyves Yacht Club Hotel lovaskocsikázással és kisvasutazással egybekötött autentikus pincepartival várja, ostorcsattogtatással és asszonykórussal, de akár egy közös disznótoros sem lehet akadály, ahol a kollégák maguk töltik a hurkát és a kolbászt. 

 

Finom ételek – Egy közös étkezés összehoz

Egy izgalmas nap után, jól esik a finom falat, ami még inkább oldja az új helyzetből adódód esetleges feszültségeket. Figyelni kell azonban arra, hogy milyen a csoport összetétele, mert egy nagyrészt nőkből álló munkatársi kör nem feltétlen a csilis babot vagy a disznótorost részesíti előnyben, ahogy egy domináns férfi csoport sem feltétlen elégszik meg a rántott csirkével. Nem mellékes az sem, hogy van-e ételallergiás a csoportban, mert akár egyetlen elégedetlen - és éhes -  dolgozó is meg tudja mérgezni a hangulatot. 
A Fenyves Yacht Club Hotelben az év minden napján minőségi konyhával és széles választékkal várják a csoportokat, a tányérszervízes kiszolgálástól a büféasztalos étkezésig. Külön figyelmet szentelnek az egyedi étkezési szokásokra és a csoport ritmusára, vagyis például egész napos outdoor program esetén indíthatunk egy reggelivel a szállodában, majd magunkkal vihetjük a Hotel konyhája által összeállított bőséges úticsomagokat ebédre, melyeket bárhol elegánsan tudunk elfogyasztani. Főétkezések között jöhet egy könnyed kávészünet, de a Fenyves Yacht Club Hotelben az esti bowlingbajnokság mellé is jól esik a friss házi pogácsa, melyet ott helyben készítenek a csoportnak. 

 

Elbűvölő környezet – Ahol már önmagában is élmény a közös program

Szervezéskor el kell dönteni, hogy bel- vagy kültéren képzeljük a programokat, ami függhet a csapat életkorától, a férfiak-nők arányától, vagányabb vagy visszahúzódobb jellemétől, és persze az időjárást sem árt figyelembe venni. A legszerencsésebb ha egy olyan helyszínt választunk, ahol bent és kint megvalósíthatók a játékos feladatok és este sem kell elmenni sehova, hanem közösen töltheti az időt a csoport. A Fenyves Yacht Club Hotel kiválóan alkalmas minderre, belső terei, 90 fős rendezvényterme, kisebb klubszobája ugyanis a hagyományos csapatépítő játékokra, nyomozós, kvíz, mozgásos feladatokra is lehetőséget ad, gyönyörű zöld parkjában pedig csak a képzelet szab határt a különböző programoknak. 


Kalandos kincsvadászat a Fenyves Yacht Club Hotelben

 

A hotel ráadásul további változatos csapatépítő programokat is kínál számotokra, mint például a kalandos kincsvadászat vagy a szeszcsempészet. Ide kattintva még többet tudhatsz meg erről a bámulatos szállodáról, és csapatépítő játékairól: csapatépítő helyszín vidéken

Hírdetés
Hírdetés

Hihetetlen méretekkel rendelkező darazsak jelentek meg Magyarországon!

Hihetetlen méretekkel rendelkező darazsak jelentek meg Magyarországon!

2018-04-23

Óriási méretekkel rendelkező darazsak bukkantak fel Magyarországon, mostani cikkünkben bemutatjuk nektek a legnagyobb darazsakat a világon. Ismerd meg te is ezeket a hatalmas rovarokat.

Budapesten turistaként

Budapesten turistaként

2018-04-21

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy minden évben külföldön töltse a szabadidejét. A jó hír az, hogy hazánkban is megannyi hely vár arra, hogy felfedezzük mindazt, amit kínál az érdeklődők számára. Példának okáért itt van mindjárt Budapest, országunk központja!

A kovászos uborka a magyar konyha egyik nagy csodája!

A kovászos uborka a magyar konyha egyik nagy csodája!

2018-04-21

A kovászos uborka az egyetlen savanyúság, ami mind fölött áll. De ismered a titkos tulajdonságait is? A kovászos uborka sokféleképpen tesz jót az emberi szervezetnek, emellett azonban meglepő hatással lehet a lelkiállapotra is.


2018-04-21 Tündérmesébe illő települések Európában

Nem kell messzire utazni ahhoz, hogy egy igazi tündérmese részesévé válhass egy ehhez méltó helyszínen. Európa szerte találhatók olyan elvarázsolt falvak és kisvárosok, amelyeket mintha csak egy mesekönyv lapjai közül húztak volna elő.

2018-04-24 A magyar népviseletről röviden

A magyarok népviseletének történelme és öltözködésünk hagyományai évszázadokra nyúlnak vissza. A Kárpát-medencében való letelepedésünk óta az ország különböző részein több népcsoport is kialakult, melyek a mai napig jellegzetes stíluselemeket használnak fel művészeti alkotásaikban, beleértve persze a ruházatot is.

2018-04-24 Budapest hídjai

A Budapest városát kettészelő Dunát átívelő hidak felfedezése egy igazi építészeti időutazás. A két városrészt összekötő szerkezetek közül nem egy vált a főváros jelképévé, amelyet általában látványos designjuknak köszönhetnek. Van azonban néhány ritkábban emlegetett híd is, amelyek a látványt feláldozva inkább modern, praktikusabb kialakítással re

2018-04-25 Pünkösdi programok 2018

Pünkösdi programok országszerte – A legjobb pünkösdi programokat hoztuk el, vegyetek részt ti is Magyarország legjobb pünkösdi programjain, nézzétek meg, melyek a legjobb pünkösdi programok Magyarországon! Pünkösdi programok Magyarországon.

Pünkösdi programok 2018

Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani mindenki számára, ezért most elhoztuk a legjobb pünkösdi programokat! Töltsétek az ünnepet ti is vidáman,...

A világ legszebb kávéházai - köztük egy magyar is!

Miután az európai kávéházak a kortárs művészek közkedvelt találkozóhelyeivé váltak a XIX. és XX. században, igazi kulturális intézményekké...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.