hirdetes

A héten történt a világban – Összefoglaló

Silkó Noémi
A héten történt a világban – Összefoglaló

Mark Zuckerberg vagyona újabb rekordokat dönt


Ha meghalljuk, vagy meglátjuk, Mark Zuckerberg nevét, szinte mindenkinek beugrik, hogy ki is ez az úriember. Az egyik legközkedveltebb alkalmazás, a Facebook atyja. Köztudott, hogy az alkalmazás sikeressége miatt, Zuckerberg nagyon rövid idő alatt, nagyon nagy vagyonra tett szert, ami a héten elérte a 100 millió dollárt, amivel felzárkózott Bill Gates, és a többiek mellé, és ezáltal bekerült a Top 3-ba, azaz a világ három leggazdagabb embere közé.


Selena Gomez visszatért!

A híres énekes/színésznő az elmúlt években nagyon sok nehézségen ment keresztül, ezért az utóbbi időkben nem is hallhattunk róla a közösségi médiában. Azonban most újra visszatért. Hónapokkal ezelőtt már tett egy apró bejelentést, hogy smink márkát dob a piacra, azonban ezen a héten végre azt is megtudtuk, hogy ez a márka mikortól válik elérhetővé a számukra is. A magyarok számára inkább még csak online formában lesz rendelhető, hiszen a termékek a Sephora nevezetű üzletláncban lesznek elérhetők, amely jelenleg még nincs Magyarországon. De már megosztotta azt az oldalt is, ahová előzetesen regisztrálhatsz, hogy le ne maradj az újdonságokról, előzetes rendelési lehetőségekről.

hirdetes
 Selena egyébként szintén instagram oldalán bejelentette még azt is, hogy a tévéképernyőre is visszatér. Az HBO-val kezd közös munkában és egy főzős műsorban fog szerepleni hamarosan. Már egy-két előzetes viedót is megosztott, így már ezeket csekkolhatod is. Reméljük, hogy nemsokára a zeneiparba is visszatér, hiszen nemrégiben arról is nyilatkozott, hogy egyik legjobb barátnőjével, Taylor Swifttel is duettezne, amiben a másik sztárcsajszi is benne lenne. Ez hatalmas öröm lenne mindét rajongótábornak.

hirdetes

Meghan hercegné 39 éves lett

Már jó ideje, keringenek a pletykák a királyi család körül. Főként Harry herceg és felesége Meghan hercegné körül. Van amikor pozitív, de sajnos legtöbbször negatív irányú cikkeket olvashatunk. Azonban a hercegné a héten töltötte 39. születésnapját, amire a királyi család nagy része reagált i a közösségi médiában. Vilmos herceg és Katalin hercegné és Károly és kamilla is osztottak meg fotót és jókívánságokat hivatalos instagram oldalukon. Reméljük ez arra utal, hogy a pletykák ellenére, a királyi családban minden rendben van a család tagjai között.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rozgonyi csata

Rozgonyi csata: időpontja: 1312 június 15.  Az egyik oldalon a Kassa városát támogató... Tovább

Bokod

Bokod: Bokod egy kisebb község Fejér megyében, azonban nem erről híres a település. Hanem a... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek