hirdetes

2020: A sztárcsemeték éve! –Mutatjuk miért!

S.N.

Az elmúlt hetekben megjelent összes sztárhírünkben találkozhattál legalább egy olyan hírrel, hogy egyik kedvenced és párja babát várnak, vagy esetleg világra jött a csemetéjük. Úgy látszik, hogy ez az év a sztárbabák éve ugyanis ez a hullám egyre csak fokozódik és folyamatosan kapjuk az újabb bejelentéseket! Cikkünkben pedig a legújabb sztárbabahírekről olvashattok részletesen!

Újabb sztárcsemeték!

Megszületett Gigi Hadid és Zayn Malik gyermeke!

A híres modell és énekes páros még augusztusában közölte a hírt, Gigi instagram oldalán hogy érkezik első közös gyermekük. Azonban egyből elindultak a találgatások, miszerint a modell már nem is várandóssága elején, hanem inkább vége felé jár. Ezután nem sokkal pedig a találgatások be is igazolódtak, ugyanis Gigi újabb képeket osztott meg instagram oldalán, ahol nagyon jól látszik, hogy már mekkora a pocakja. Szerencsére a terhesség leleplezése után a kismama hétről hétre egyre több fotót posztolt magáról. Pár napja, a rajongókat is meglepve érkezett az örömhír, miszerint megszületett első közös gyermekük. Az apuka és az anyuka is nagyon cuki képet posztolt a közösségi médiában, ahol hozzátették, hogy a baba és a mama is jól vannak. A gyermek nevét még nem árulták el, azonban azt elárulták, hogy kislánnyal bővült a kis család! Gratulálunk nekik és sok egészséget kívánunk a családnak!

hirdetes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hirdetes
 
 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,


Érkezik a Trónok harca kedvenc párjának első gyermeke!

Még alig, hogy megnéztük az első posztot Gigi és Zayn kisbabájáról, már szinte egyből jött a hír, hogy a Trónok harca két sztárjának Kit Haringtonnak és Rose Leslienek első közös gyermeke. A sztárpár tavaly júniusban házasodott, és most pedig a gyönyörű színésznő, egy angol magazinban hozta nyilvánosságra a nagy hírt, miszerint várandós. A képekből pedig az is kiderül, hogy nem is kell már olyan sokat várnunk az első babafotókig. Nemrégiben pedig a sorozat Sansájának, Sophie Turnernek is nemrégiben született meg első közös gyermeke, a híres énekes, Joe Jonas-tól. A rajongók már alig várják, hogy láthassák Jon Snow és Ygritte közös gyermekét. Mi pedig gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Polgár Judit

Polgár Judit: Polgár Judit az egyik legismertebb magyar sakkozó, nemzetközi nagymester,... Tovább

Debrecen

Debrecen Magyarország 2. legnagyobb városa, mint a területére, mind a lakosságára... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek