hirdetes

2020: A sztárcsemeték éve! –Mutatjuk miért!

S.N.
Újabb sztárcsemeték!

Érkezik az újabb Royal baby!

A királyi család a héten hivatalos instagram oldalán adta ki legújabb közleményét, miszerint Eugénia hercegnő és férje, Mr. Jack Brooksbank kisbabát várnak. Hozzátették, hogy a királyi család el van ragadtatva a hírtől és azt is elárulták, hogy a pici 2021 elején érkezik majd. A kép alá temérdek gratuláció érkezett, ami nem is csoda, hiszen a 2018-as esküvő óta mindneki erre az örömhírre vár! Gratulálunk mi is a családnak és sok boldogságot és egészséget kívánunk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on


Érkezik az első High School Musical baba!!

2006-ban mutatták be a Szerelmes hangjegyek (High School Musical) 1. részét és ezek után HSM lázban égett az egész világ. Nem csak a dalokat, de még a táncokat is kívülről fújta minden tinilány. A sorozat egyik legjobb karaktere kétségtelenül Sharpay Evansé volt, akit Ashley Tisdale alakított. A színész- énekesnő 6 éve, 2014. szeptember 8.-án mondta ki a boldogító igent párjának, Christopher Frenchnek, akivel azóta is boldog házasságban élnek. A rajongók pedig körülbelül a házasság óta várnak a hírre. Azonban Ashley többször nyilatkozta, hogy még nem áll készen és még várni akar a családalapításra. Most viszont mégis eljött ennek is az ideje, hiszen a sztárpár büszkén osztotta meg az első pocakos fotókat. Sokan még színésztársa Vanessa Hugdens, akivel egyébként a színésznő legjobb baráti viszonyban van a filmek óta, kívánt sok boldogságot és gratulált a párnak! Mi is szeretnénk gratulálni és sok boldogságot kívánunk!!

hirdetes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on


Érkezik a Gossip Girl sztárjának első gyermeke!

hirdetes

Lehet, hogy a karantén volt jó hatással a sztárokra vagy csak idejét látták a családalapításnak, de a 2020-as év tényleg a sztárcsemeték éve. A héten nem is tudtunk szinte pislogni anélkül, hogy bejelentettek volna egy újabb sztárbébik. Szerencsére! Szintén még a héten a népszerű sorozat a Gossip Girl sztárja, Jessica Szohr is bejelentette, hogy úton van az első kisbabája. A hírt a színésznő az instagram oldalán osztotta meg egy cuki pocakos fotóval. Mi ezúton is szeretnénk gratulálni Jessicának és családjának sé sok boldogságot kívánunk nekik!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full of joy!

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr) on


He ezek a hírek pedig nem lennének elegendőek, akkor elég csak egy kicsit visszamenni az időben. Ugyanis nem is olyan rég számoltunk be arról hogy megszületett Katy Perry és Orlando Bloom kislánya vagy például, a Glee sztárja is, Lea Michele is nemrégiben adott életet első gyermekének. De a Gossip Girl másik sztárjának, Leighton Meesternek és Adam Brodynak is nemrégiben született meg második közös gyermekük. Kit Haringtonnál pedig már említettük, hogy Sophie Turner és Joe Jonas is most váltak újdonsült szülőkké. De várandósság terén is számoltunk be újdonságokról Egyik kedvenc színésznőnk, Emma Roberts is nemrégiben posztolta első pocakos fotóját és úgy néz ki, hogy másik kedvenc Emma nevű színésznőnk Emma Stone is várandós! Szóval ez az év már biztos, hogy a sztárcsemeték éve és mi már izgatottan várjuk az újabb bejelentéseket!!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Debrecen

Debrecen Magyarország 2. legnagyobb városa, mint a területére, mind a lakosságára... Tovább

Bécs városa

Ausztria fővárosa, egykoron magyar város. Manapság a világ egyik legélhetőbb városának... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek