hirdetes

5 autósmozi Budapesten és környékén

Rékka
5 autósmozi Budapesten és környékén

Müpa Autósmozi

A Müpa is beszállt a klasszikus élmények nyújtásába, és kialakította a maga autósmoziját, hogy egy egészen új dimenzióba tárja elénk a Müpa-élményt. Ugyanis a Fesztivál Színházban zajló koncerteket az épület melletti parkoló hatalmas kivetítőjén közvetítik, összemosva az autósmozi és a koncert fogalmait. Jegyet itt is autónként kell váltani, továbbá nézőink ételt és italt is vásárolhatnak a helyszínen, hogy a nyáresti hangulat igazán tökéletes legyen.

Ring autósmozi

A címben is szerepel, hogy autósmozik Budapesten és környékén, úgyhogy most egy kicsit hagyjuk el a fővárost – de nem kell messzire menni, csak Mogyoródig, ahová még a BKK (HÉV) is eljuttat. A Ring Autósmozi az Advert I. Ring Autósmozi Kemping területén, közvetlenül a Hungaroring pálya mellett található. Az autósmozi szezonális jelleggel működik, májustól szeptemberig. A mozi befogadó képessége 500 autó, ami messze felülmúlja a budapesti autósmozik kapacitását. Minden héten pénteken, szombaton és vasárnap este 20:30-tól filmvetítés. A belépő 1000 Ft/fő. Akik szeretnék a sikerfilmeket Magyarország legnagyobb szabadtéri filmvásznán nézni azoknak feltétlenül itt a helye!

hirdetes

Lupa Drive-in Autósmozi – vízparti filmparty

A budapestiek tengerpartján, a Lupa tónál is van egy szuper autósmozi, ahol ugyancsak a nosztalgikus élményekre mentek rá, ami kiegészít a víz és a természetes környezet, egy egészen újfajta mozizási élményt biztosítva. A filmkínálat naponta változik, került más vetítésre a Másnaposok, a Vissza a jövőbe, a Forrest Gump, továbbá a Blöff, a Mamma Mia első része, a Csupasz Pisztoly, a Valami Amerika, a Csillag születik, A tanú cenzúrázatlan változata, az Üvegtigris és a Volt egyszer egy Hollywood is. A mozi 100 autót tud befogadni, és a Lupa-tó főparkolójában van. Ugyan a vetítések mindig 21 órakor kezdődnek, érdemes már háromnegyed 9 előtt elfoglalni a helyeket, mivel érkezési sorrend szerint van az „ültetés”. Érkezni egyébként 19 órától lehet, a mozi parkolójában büfé várja a vendégeket. A belépőt itt is autónként kell fizetni, a jegyek megvásárolhatók online és a helyszínen egyaránt.

hirdetes

Te szereted az autósmozit?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Csaba királyfi

Csaba királyfi: A Székely hímnusz egyik versszakában is megemlített legenda. Csaba királyfi a... Tovább

Vizsolyi Biblia

Vizsolyi Biblia: A Károlyi-biblia avagy vizsolyi biblia a legrégibb fennmaradt teljes, magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarország Programajánló Retró Szórakozás