hirdetes

A fonyódi tini tragédiája

Bettina

Molnár Csilla, a fonyódi tini lány szörnyű tragédiája. A gyönyörű szépség királynőre, Csillára emlékezünk ma. 

Molnár Csilla szépség királynő

2020.01.20-án töltötte volna be 52. életévét a gyönyörű szép Molnár Csilla. Sajnos nem úgytölti a születésnapját, mint ahogyan a legtöbb ember szokta manapság. Sajnos, ő már nem olvassa ágyból a rengeteg születésnapi jókívánságot, nem csörög egészn nap a telefonja, hogy felköszöntsék a szerettei, nem kap ajándékot és nem öleli át születésnapja alkalmából a családja és barátai. Miután Csilla felkelne valószínűleg először a nagylánya és a fia hívná fel.  Valahogy így hangzana a telefonbeszélgetésük:  “ Szia, anyu, boldog születésnapot neked! Nem is olyan sok ez még, hidd el! Hétvégén Téged fogunk ünnepelni, már nagyon várjuk!”

Mikor az első kávéját kortyolná merengve azon, hogy mennyi minden történt vele az elmúlt 52 évben, bekapcsolná a rádiót ahol hallaná, hogy Molnár Csilla ma lett 52 esztendős Isten Éltesse az egykori szépségkirálynőt és most jöhetnek friss híreink. Csillával sok dolog történt a koronázás után. A koronát egy év után visszaadta, aztán kozmetikus pályafutást kezdett el. Csillának az ez volt az álma, hogy kozmetikus legyen. Sikerült. Rátalált a szerelem is. Született kettő csodás gyermeke. Olyan szép volt. Csilla ma valószínűleg sokat nosztalgiázna azon, hogy milyen nagy nap volt az amikor megnyerte a versenyt, talán elővenné a régi képeket és nézegetné őket.

hirdetes

Hogy került Molnár Csilla szépségversenyre? Iskolából jövet azt mondta az anyukájának, ő bizony szépségversenyre akar menni.  – Miért? tette fel a kérdést anyukája. Azért anyukám, mert el kell dönteni ki a szebb, én vagy Erika, akivel állandóan rivalizálunk.

Interjú az akkor még csak 16 éves Molnár Csillával.

hirdetes

Csillának eszébe jutna és jót mosolyogna azon, hogy anyukája azt hitte valamilyen iskolai szépségversenyről van szó, vagy maximum iskolák közöttiről. De nem gondolt semmiképp sem arra, hogy országosról. A nevezést végül elküldték, és kiderült, hogy a selejtezőt pont a gimnáziumi osztálykirándulás idején tartják. Az is bevillana neki és valószínűleg felnevetne, hogy az édesanyja azt mondta mikor megtudta ezt a fontos információt: Csilla, az osztálykirándulás fontosabb. 

Közben megcsörrenne a telefonja. A férje hívná, aki reggel korán elment dolgozni, csak egy rózsát hagyott az ebédlőasztalon. Ő is boldog születésnapot kívánna Csillának, azzal, hogy majd délután találkoznak és közösen ünneplünk szerelmem. 

Molnár Csilla

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Gemenci erdő

Gemenci erdő: Gemenc vagy Gemenci erdő egy nagy területen elhelyezkedő, természetvédelmi... Tovább

Balaton-felvidéki tanúhegyek

Balaton-felvidéki tanúhegyek: a tanúhegyek Badacsonytól a Somlóig érnek. Történetük 260... Tovább

Tovább a lexikonra