hirdetes

Elhoztuk nektek a mostani hétvége legjobb balatoni programjait (10. 09-10.11)

VN

Miért hozunk mindig balatoni programajánlót, ha egyszer már nincs is nyár? Na hát ez egy nagyon jó kérdés, amire van is egy nagyon jó válaszunk: a Balaton ősszel, télen, tavasszal is ugyanúgy Balaton, ahogyan nyáron Balaton. Akinek volt szerencséje nemcsak nyáron meglátogatni a magyar tengert, valószínűleg tudja miről beszélünk. Ha te még nem voltál, akkor pedig itt az ideje, hogy meglátogasd a Balatont a hétvégén, és részt vegyél ezeken a szuper őszi balatoni programokon!

Októberi balatoni programok

Őszi csodák a kastélyparkban- Keszthely

Hát a Keszthelyi Festetics kastély szerintem pont egy olyan hely, ami ősszel a legeslegszebb, a csodálatos kertje ilyenkor millió színűbe öltözik, és az őszi fények meg inkább csodálatossá teszik, na meg szuper program is lesz itt. Tegyetek egy nagy sétát itt szombaton 10-kor és fedezzétek fel az őszi kastély kincseit! „A Helikon Kastély parkja minden évszakban más és más arcát mutatja az érdeklődőknek. A kastély parkjában sétálva megfigyelhetők a virágok, bokrok és fák, éppúgy, mint a park építményei – az Oroszlános kút, szökőkutak, szobrok –, amelyek a Festetics család múltját idézik fel. A park őszi élete számos titkot rejt, amelyekre szakember vezetésével derül fény.” Találkozási pont: a szökőkút az előkertben október 10-én pontban 10 órakor.

hirdetes

Koncertek Keszthelyen

Keszthely egy igazi kulturális paradicsom, kezdve a kastély adta lehetőségekkel, a színházon át a sok-sok programig, amiből ezen a hétvégén is akad. Egészen pontosan Terasz koncertek elnevezéssel indítottak egy ingyenes koncertsorozatot, melynek részeként ezen a héten pénteken, azaz október 9-én a Gábor és Gábor Zenekar lép fel 18.00-kor. Helyszín a Balaton Színház bejárata. egyébként szombaton 19.00-kor a színházban Pál Ferenc katolikus pap könyvbemutatóján vehettek részt, amire 2000 Ft a belépőjegy.

hirdetes

Mozizás Tapolcán

Tapolca romantikus kisvárosa is igazán megérdemel egy őszi kis sétát, és ha megpihennétek egy kicsit akkor pedig beülhettek egy filmre a moziba! Szombaton is vasárnap is ez lesz műsoron: 

14:00 
Tenet

16:30 
Óriásláb - Családi bevetés
belga-francia családi animációs film, 89 perc, 2020

18:00 
Bridget naplója
amerikai vígjáték, dráma, 101 perc, 2019

20:00 
Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
magyar romantikus dráma, 95 perc, 2020
 

Lapozz egyet, mert mutatunk még érdekes programokat a hétvégére a Balatonnál!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Koller Galéria

A Koller Galéria Magyarország legrégebben folyamatosan működő magángalériája, melyet... Tovább

Szabadság Szobor

Szabadság Szobor: Főváros egyik jelképe. A Gellért-hegyi Szabadság-szobor Budapest és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás
X
Kövess minket facebookon!