hirdetes

Érdemes július első hétvégéjén a Balaton felé venni az irányt? Milyen programok lesznek, jó idő lesz?

VN
A legjobb hétvégi programok a Balatonnál július

Juliális Fesztivál Balatonlellén

Hát mi mással is lehetne máltóbb módon köszönteni ezt a különleges hónapot, mint egy igazi juliális fesztivállal, méghozzá a Balaton parton? Ne is válaszolj, hiszen te is tudod, hogy semmivel! Péntektől vasárnapig, 3 teljes napon keresztül lesznek izgalmas programok, a főszerepben pedig: a gasztronómia és a jókedv. Pénteken este 8-tól hastánc, 9-től a Big Time zenekar koncertje, szombaton egész napos program gasztronómiai különlegességekkel (Balatoni halászlé óriás bográcsban, Óriási szürkeharcsa egészben grillezve világrekord kísérlet) majd este 8.kor, és 9.kor szintén izgalmas koncertek, vasárnap 14 órától Bográcsos főzőpiknik, 8-kor pedig zárókoncert. Helyszín a Móló sétány Balatonlellén. 

hirdetes

Mesefesztivál Balatonberényben

A kisgyerekes családok elsőszámú kedvence lesz ezen a hétvégén Balatonberény, ugyanis július 3-án, azaz most szombaton rendezik meg a jubileumi, 20. Balatonberényi mesefesztivált egész napos családi programokkal. Mi minden lesz itt, felsorolni is nehéz: táncház, tutajépítés, családi vetélkedő, színházi előadás gyerekeknek, interaktív népzenei koncert, trambulin, mászófal, légvár, kézműveskedés, társasjáték, na meg a Balaton. Már csak ti hiányoztok! Helyszínül a községi strand szolgál!

Gyerekprogram a Zánkai strandon

hirdetes

Ha már gyerekprogramok, akkor ne hagyjuk ki a Zánkai strandot se. Erre felé is érdemes lehet elindulni, ugyanis itt több hétvégén is szuper programokkal kedveskednek a legkisebb balatoni strandolóknak, ezen a hétvégén a Répa, retek, mogyoró – Interaktív gyermek előadás lesz látható szombaton, 16.00 órai kezdettel.

Tihanyi Lovasnap

Még mindig kicsit a gyerekeknek szeretnénk kedvezni, és persze a lovasoknak, lovak iránt rajongóknak. Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Tihanyi Lovasnap. Igen különleges lesz, hiszen a látványos megmérettetésnek a Belső-tó partja ad otthont. Vasárnap 9.30-kor veszi kezdetét a program a pályabemutatásával.
 

Lapozz még egyet, mert még pontosan ennyi szuper hétvégi balatoni program vár a következő oldalon is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Wigner Jenő

Wigner Jenő: 14 magyar Nobel díjasunk egyike. 1963-ben kapta meg a fizika szakterületén az... Tovább

Fuchs Jenő

Fuchs Jenő: Magyarországnak 3 4-szeres olimpiai bajnoka van, Fuchs Jenő az egyik... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!