hirdetes

Bara Margitot az irigyek tették tönkre

Bettina
Bara Margit

1977-re a megalázott, mellőzött színésznő nem bírta tovább a folyamatos elutasításokat, bejelentette a visszavonulását. „Ha az ember fölösleges, akkor lépjen le. Nem ízléses, ha ilyenkor marad” – mondta keserűen Bara Margit, aki ekkor már csak egy apró színházi szerepet játszhatott, a Kálvária című darabban volt titkárnő. Néhány mondatos, jelentéktelen szerep volt az ő nagysikerű múltjához képest. Úgy vélte, hogy biztosan a nagy népszerűsége miatt lett szálka sokak szemében, s azért terjesztették róla az igaztalan pletykákat. Ám a pletykák hatottak. Körön kívülre került. Örökre.

hirdetesOlyan gyönörű volt...Nézd csak!Visszavonult, az újságoknak sem nyilatkozott többet, teljesen elzárkózott a médiától. Óvta magát. 1977 után 9 év telt el, hogy újra téma legyen a lapokban a kálváriája. Ekkor a férje, Gyarmati Dezső nyilatkozta azt, hogy „A feleségemet a legmocskosabb, legotrombább rágalmakkal sebesítették meg és ezt azóta sem tudta kiheverni.”

A rendszerváltás után aztán újra téma lett Bara Margit esete. Ekkor már ő is nyilatkozott az újságoknak, ám a színészi pályáját már nem folytatta, hiszen nagyon összeroppant abban a sok mocskolódásban, amit kapott. Váratlan fordult jött, hogy 2002-ben aztán Kossuth-díjat kapott, amely persze csak gyógyír volt a sebekre. A férje, Gyarmati Dezső 2013-ban halt meg, ő pedig három évre rá, 88 éves korában aludt el örökre. Bara Margit volt a színésznő, aki az irigyek gusztustalan és gyilkos pletykái miatt hagyta el az imádott hivatását. Sajnáljuk, hogy ezt kellett átélnie, nem ezt érdemelte…És ha igazak lettek volna a pletykák sem érdemelte volna ezt...

hirdetesNyugodj békében, Bara Margit!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Takarító cég Budapest

Megbízható, gyors és alapos takarító cég Budapesten? A számos referenciával rendelkező... Tovább

Erzsébet kilátó

Erzsébet kilátó: A főváros tetején lévő csodás kilátó, melyről belátható az egész... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!