hirdetes

Itt lenne a vége? Bill Gates jövőre kimondaná a világjárvány végét...

TK
COVID-19 vége

Bármilyen hihetetlennek is hangzik, szerinte még csak most kezdjük el látni, hogy a digitalizáció hogyan fogja megváltoztatni az életünket. Nagyon sok lehetőség rejlik a technológiában, hogy nagyobb rugalmasságot és még több lehetőséget teremtsen az emberek számára, mindenféle téren.


„Nehéz kijelenteni, hogy bármi is pozitív volt a COVID-19 világjárvány kapcsán és ha visszatekintünk erre az időszakra, gyanítom, hogy a történelem szörnyű pusztítások és veszteségek időszakaként fog tekinteni arra, ami egyben sok hatalmas változást is kiváltott a jobb irányba.” tette hozzá.


„Ez a legnagyobb és legfontosabb dolog, amin dolgozni fogok 2022-ben”


Bill Gates jelenleg is könyvet ír, ami majd valamikor jövőre fog megjelenni, melyben igyekszik majd lefektetni tervét, hogy a COVID-19 legyen az utolsó pandémia.

hirdetes


„A jó hír az, hogy a világot többé nem kell meggyőzni arról, hogy a világjárvány megállítása fontos. Bízom benne, hogy széles körű támogatást fogunk látni a világjárványra való felkészültség terén, és a tervek szerint sok időt fogok fordítani ezek támogatására.”


Optimizmusának alapja, hogy bízik benne, hogy jövőben minél több innovációt fogunk látni – nagy fejlődésre számít többek között az Alzheimer-kór diagnosztikájában is, ahol nemrégiben ismét hatalmas előrelépés történt.


Bill Gates úgy véli, hogy eredendően az ember ellenáll a legtöbb változásnak – akár az elmúlt év hatalmas felfordulásáról, akár az otthonhoz köthető átmenetekről. Mindenképpen nehéz megszokni egy új életmódot.

hirdetes


Lehet, hogy butaság lenne újabb jóslatot tenni, de úgy gondolom, hogy a világjárvány akut szakasza valamikor 2022-ben véget ér”


„Azt hiszem, 2022 lesz az az év, amikor sokan végre belenyugodunk a világjárvány utáni új normálisba” – állítja.


Azt is kifejtette bejegyzésében, hogy reméli a következő években már csak akkor kell a vírus kapcsán gondolkodnia, amikor rendszeresen, minden ősszel megkapja majd a közös Covid és influenza elleni védőoltást.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Csokonai Vitéz Mihály

Csokonai Vitéz Mihály: Csokonai Vitéz Mihály költő. Csokonait a magyar irodalom egyik... Tovább

Bőrmívesség

Bőrmívesség: A magyar kultúra egyik meghatározó része a bőrdíszművesség. Azonban nem csak... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld
X
Kövess minket facebookon!