hirdetes

Megjelent Bill Gates nyári könyvlistája- tökéletes kikapcsolódás a nyárra

VN

Idén nyáron sem kell unatkoznunk, ugyanis Bill Gates – a tőle megszokott módon- most is kiadott egy 5 könyvből álló könyvválogatást, az utóbbi időben olvasott kedvenc könyveivel, amiket, ha neki, akkor nekünk is érdemes lehet elolvasni. Mint írta leginkább olyan tanulságos könyvek kerültek ez alkalommal erre a bizonyos nyári könyvlistára, amik a természet és a környezet bonyolult kapcsolatáról szólnak, aminek egyik oka a pandémia, másik pedig a bolygónk megvédéséért folytatott kampány lehet.

Bill Gates nyári könyvlista 2021

Bill Gates nyári könyvlistájáról

„Az utóbbi időben azonban azon kapom magam, hogy az emberiség és a természet bonyolult kapcsolatáról szóló könyvek után nyúlok. Talán azért, mert mindenki életét felborította egy vírus. Vagy talán azért, mert annyi időt töltöttem ebben az évben, hogy megbeszéljem, mit kell tennünk az éghajlati katasztrófa elkerülése érdekében. Bármi legyen is az oka, az idei nyári olvasási listámon szereplő könyvek többsége azt érinti, hogy mi történik, ha az emberek konfliktusba kerülnek a körülöttük lévő világgal.”-írja hivatalos honlapján. A könyvek bőven rendelkeznek tanulsággal, neked is érdemes lesz forgatnod ezeket, sőt el is olvasnod!

hirdetes

#1. Lights Out: Pride, Delusion, and the Fall of General Electric, írta: Thomas Gryta és Ted Mann

„Hogyan bukhatna meg egy akkora és sikeres vállalat, mint a GE? Több éve gondolkodtam ezen a kérdésen, és a Lights Out végül sok választ adott nekem, amit kerestem. A szerzők rendíthetetlen pillantást vetnek a GE vezetése által elkövetett hibákra és félrelépésekre. Ha bármilyen vezetői szerepet tölt be - akár cégnél, non-profit szervezetnél, akár valahol máshol -, most sokat megtudhat.”

#2. Under a White Sky: The Nature of the Future, írta Elizabeth Kolbert

Az író legfrissebb vizsgálata az „emberiség kontra természet” köré épül a könyv. Leírja, hogy „egy könyv arról szól, hogy az emberek megpróbálják megoldani a problémákat, amelyeket azok okoznak, hogy az emberek próbálják megoldani a problémákat”. Számos módszerről ír, bemutat jó néhány olyan technikát, hogy hogyan avatkoznak be az emberek természetbe, ideértve a génhajtást és a geotechnikát. Mint minden könyve, ez is kellemes olvasmány mindazok mellett, hogy nagyon érdekes és tanulságos is.

hirdetes
 

Érdekes betekintés Obama elnökségébe, egy vírusról, immunitásról szóló könyv? Lapozz, mert vannak még érdekes könyvek a következő oldalon is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Téli fagyi

Téli fagyi: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Erősen megosztó, mivel sokkal... Tovább

Szekszárdi borvidék

Szekszárdi borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A szekszárdi borvidék Magyarország... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Hírek Külföld Programajánló Regény Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!