hirdetes

Bill Gates nyári könyvlistája- tökéletes kikapcsolódás a nyárra

VN
Frissítve: 2024.06.25
Frissítette: ZH
Bill Gates nyári könyvlista 2024

#3. A Promised Land, írta Barack Obama

Barack Obama Az ígéret földje című alkotása is felkerült Bill Gates nyári könyvlistájára. Már megszokhattuk, hogy Barack Obama könyvei nagyon jók: őszinték és tanulságosak is egyben. A memoár korai pályafutását egészen az Oszama bin Ladent 2011-ben meggyilkoló misszióig terjedt ki. Obama elnök szokatlanul őszinte a Fehér Házban szerzett tapasztalataival kapcsolatban, beleértve azt is, hogy mennyire elszigetelődik az a személy, aki végül leadja a lövéseket. Lenyűgöző betekintést kaphatunk arra, milyen egy országot kihívásokkal teli időkben irányítani.

#4. The Overstory, írta: Richard Powers

„Ez az egyik legszokatlanabb regény, amit évek óta olvastam.”-írja Gates, folytatva: „Az Overstory kilenc ember életét követi és vizsgálja a fákkal való kapcsolatukat. Néhány karakter a könyv folyamán összeáll, míg mások önmagukban maradnak. Annak ellenére, hogy a könyv eléggé szélsőségesen szemléli az erdők védelmének szükségességét, meghatottan hatott az egyes szereplők iránti szenvedélyükre, és befejeztem a könyvet, alig várva, hogy többet megtudjak a fákról.” Ha téged is érdekel ez a téma, akkor mindenképpen ajánljuk!

hirdetes

#5. An Elegant Defense: The Extraordinary New Science of the Immune System: A Tale in Four Lives, írta: Matt Richtel

Már a cím is elég izgalmasra sikerült, amellett, hogy nagyon sokatmondó: elegáns védekezés, az immunrendszer rendkívüli új tudománya: mese négy életben, ha szóról szóra szeretnénk lefordítani a mű eredeti címét. Bár azt gondolnánk, hogy a koronavírus járványnak köszönhetjük ezt a könyvet, az igazság az, hogy Richtel a világjárvány előtt írta könyvét- Persze az emberi immunrendszer ezen feltárása értékes olvasmány, amely segít megérteni, mi kell a COVID-19 leállításához. Négy betegre összpontosítva folyamatosan hozzáférhetővé teszi a témát, akik mindegyike kénytelen ilyen vagy olyan módon kezelni immunrendszerét. Történeteik szuper érdekes pillantást vetnek az immunitás tudományára.

hirdetes
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Római strandfürdő

Római strandfürdő: Rómaifürdő Budapest egyik városrésze a III. kerületben. A városrész... Tovább

Jánoshegy

 A János-hegy a Budai-hegység negyedik legmagasabb csúcsa, egyben Budapest legmagasabb... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Hírek Külföld Programajánló Regény Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!