hirdetes

Ezen a hétvégén sem kell unatkozni – nézzük, mit kínál a főváros július 16-18. között!

Rékka
Szuper budapesti programok július 16-18. között

175 éves a magyar vasút - tematikus hétvége

Július 17-18-án a magyar vasút érdekes és egyedülálló látnivalóval 175 éves fennállását ünnepli meg a Vasúttörténeti Parkban. Igazi járműparádéban lehet itt részünk, ugyanis a Park az állandó kiállításon felül számos magyar és külföldi „vendég” járműkülönlegességet is bemutat. Ez egy valódi időutazás a hazai és európai vasút történetében. Egy tematikus program keretében az érdeklődők kipróbálhatják és felülhetnek a 1026-os és a 411.118-as gőzmozdonyokra is. Valamint a ’NOHABOS Csillagtúra’ névre hallgató utazást is ki lehet próbálni, ahol egy NOHAB-vontatású szerelvénnyel lehet megismerni.

Vegan Sunday Market - július 18.

hirdetes

A közösségi vegán piac július 18-án újra vár az Westend Millenium Tetőkerten! Ez az ország egyetlen közösségi vegán piaca, ahol konyhai alapanyagok, finom ételek, italok, CF termékek, kézműves mity-mütyök és a VSM közösség vár rád az júliusi Vegan Sunday Marketen! A nyári piacon többek között lehetőséged van vegán sajtkülönlegességeket, sütiket, szendvicseket, chili szószokat, kézműves vegán szappanokat, krémeket és tisztálkodószereket, zerowaste termékeket, aszalt gyümölcsös tömböket, magvas szeleteket, vegán bonbonokat, hamburgert, nyers süteményeket és szeleteket, finom szörpöket, smoothie-kat, sós előételeket, kenegetős és tunkolós finomságokat, és természetesen mindent szigorúan vegán kivitelezésben!

hirdetes

Az Egyiptomi Gyűjtemény remekművei – Tárlatvezetés

Ha téged is magával tud ragadni az ókori Egyiptom, akkor július 18-án a Szépművészeti Múzeumban a helyed! Egy 60 perces tárlatvezetés során az Ókori Egyiptom című kiállítás kiemelt műtárgyain keresztül tudhatsz meg többet az egyiptomi civilizáció művészetéről, szimbólumrendszeréről, hitvilágáról. Betekinthetsz az ókoriak elsőre változatlannak tűnő, de valójában sokrétű és bonyolult világába, valamint az ókori egyiptomiaknak az istenek, az emberek és a holtak birodalmáról alkotott elképzeléseire is nagyobb rálátásod lesz a program végére.

Te szeretsz ilyen jellegű programokra járni?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Miskolci Nemzeti Színház

Miskolci Nemzeti Színház: Az egyik legnépszerűbb vidéki színháznak számít. Miskolc... Tovább

Ferenc József

Ferenc József: I. Ferenc József osztrák császár, magyar és cseh király, az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Magyarország Programajánló Szórakozás