hirdetes

A legjobb karácsonyi akció: így működik a cipősdoboz kampány

VN, ZH

Nem akarom, hogy bárkinek is csalódnia kelljen, ezért még az elején szólok, hogy az akció szó leginkább egy kattintás csalogató címválasztás rész volt. És nem a boltokban kihelyezett hatalmas AKCIÓ táblákkal fémjelzett tuti karácsonyi spórolós tippjeinket osszuk meg itt. A cipősdoboz akció, egy teljesen másmilyen akció lesz idén!

cipősdoboz akció 2022

Ez tényleg a legjobb karácsonyi akció lesz! 

A mi karácsonyi akciónkat úgy kell érteni, mint egy olyan akciósorozatot, amikor is néhány lelkes, jószívű, szeretetteljes emberke összefog, hogy megmentse a szegény gyermekek karácsonyát. De ha már eddig elolvastad, kérlek, most már ne lépj ki! Mert pár bekezdésben megpróbálom elmagyarázni, hogy miért is jobb karácsonykor adni, mint kapni, és hogy miért a legjobb karácsonyi akció a cipősdoboz kampány, a leárazások nélkül is! Ugyanis napokon belül elstartol a 20. cipősdoboz a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Mi az a cipősdoboz akció?

A cipősdoboz akció egy mára már hatalmassá nőtt összefogás, amelynek célja rászoruló kisgyermekek karácsonyát szebbé tenni a TE segítségeddel! A neve onnan ered, hogy a szervezők kérésére egy cipősdobozba kell csomagolni a gyermekeknek szánt ajándékot.  Ez egy olyan nagyszerű összefogás, melynek segítségével tavaly, több mint 50.000 rászoruló kisgyermeknek sikerült szebbé tenni a karácsonyát, bizony ötvenezernél is többnek! Szerintünk tényleg az egyik legjobb karácsonyi akció a világon, amivel nemcsak más karácsonyát teheted szebbé, hanem a sajátodat is. A csomagot összeállítani olyannyira izgalmas, és egyben szeretettel teli folyamat, aminek a végén tényleg rájöhetsz, hogy jobb adni, mint kapni! Igazából egy nagyon apró gesztus tőled, ami egy hatalmas ajándék másnak. Reméljük felcsigáztunk, és szeretnél segíteni, csak azt várod, hogy leírjuk, hogy mit, hogyan kell tenni!  

hirdetes

Hogyan működik a cipősdoboz akció?

hirdetes

Egy mondatban így működik a cipősdoboz akció: fogj egy cipősdobozt, gyűjts bele ajándékokat, amiket egy kisgyermeknek szánsz, csomagold be, add le a 386 gyűjtőpont egyikén, szólj másoknak is, és várd szeretteljesen az ünnepeket! Kíváncsi vagy a részletekre is?
 

Lapozz, és mutatjuk a személyes tanácsainkat, fontos tudnivalókat, hogy te is részese lehess a csodának, és kivehesd a részed a cipősdoboz akcióban! Az akció hamarosan startol: 2023. november 24 - december 18. tart!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Koppány

Koppány: Koppány vezér Géza magyar fejedelem rokonának, Tar Zerindnek a fia volt. A jelenleg... Tovább

Szlovákia

Magyarország északi szomszédja. Területét és lakosságát tekintve fele a hazánknak. Sajnos... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!