hirdetes

Nem csak az öregekre lehet veszélyes a korona vírus, fiatal súlyos állapotban!

Lévi

Sokszor kérjük a fiatalokat, kicsit próbálják meg feladni a bandázást, de mivel azt gondolják, rájuk nem veszélyes ez a vírus, nem veszik komolyan. 

Nem csak az öregekre lehet veszélyes a korona vírus, fiatal súlyos állapotban!

Most azonban érkezett egy hír, mely szerint Amerikában egy 12 éves lány is súlyos állapotba került a korona vírus fertőzés miatt. A CNN ebben a cikkben írta meg, hogy a 12 éve Emma küzd az életéért Atlanta kórházban. Az eset szerencsére nam általános, de érdemes lenne a fiataloknak is elgondolkozniuk ezen, hogy ők sem érinthetetlenek, senki nem tudhatja, hogyan reagál majd a vírusra, akár fiatalon is.

Mindenkit kérnek, maradjon otthon, de sokan nem törődnek ezzel

Igaz, sok öreg is látható még az utcákon, gyakran erre hivatkozva nem maradnak otthon a fiatalok sem. Pedig mindenki, aki teheti, jobban teszi, ha otthon marad. A fiataloknak pedig sem iskolába sem munkába nem kell járniuk, így mindenképpen csak segítenek azzal, ha nem terjesztik a vírust azzal, hogy találkozgatnak barátaikkal. Ezért kérünk hát mindenkit, ossza meg ezt a cikket mindenhol, hátha észre téríti az utcán bóklászókat, mind a fiatalokat, mind szüleiket, akik engedik őket közösségekbe járni! 

hirdetes

A 12 éves Emma is lélegeztető gépre került!

Justin Anthony elmondta a CNN-nek, hogy Emmánál március 15-én diagnosztizálták a tüdőgyulladást, és péntek este pozitív lett a koronavírus tesztje.  Szombaton már lélegezgető gépen volt, szerencsére jelenleg stabil állapotban van - mondta Anthony.

hirdetes
Emma-nak nem voltak korábban kapcsolatai korona vírusos betegekkel. Anthony szerint nem utazott a közelmúltban, így nem tudják, hogyan kaptat el a vírust.
Az Atlanta-Skót Rite Kórház gyermekgyógyászati osztálya megerősítette, hogy egy jelenlegi beteg valóban pozitívnak bizonyult a Covid-19 tekintetében, de részleteket nem közöltek – írta a CNN

Kattints a következő oldalra a fontos információkért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hortobágyi Nemzeti Park

Hortobágyi Nemzeti Park: A Nemzeti Park, mely egyszerre szerepel az UNESCO listáján Természeti... Tovább

Hollóházi porcelán

Hollóházi porcelán: hungariumnak számít. Az ország legrégebbi, 1777 óta folyamatosan... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek Külföld