hirdetes

Nem csak az öregekre lehet veszélyes a korona vírus, fiatal súlyos állapotban!

Lévi
Nem csak az öregekre lehet veszélyes a korona vírus, fiatal súlyos állapotban!

A fiatalok és a korona vírus

Az eddigiek alapján nem jellemző, hogy a korona vírus súlyos tüneteket okozott volna fiatal betegeknél. Ennek ellenére a fiatalok nagy szerepet játszhatnak a vírus terjesztésében mivel nem érezve a betegség veszélyességét, gyakran nem foglalkoznak a kranténnal Olaszországban, Spanyolországban sem, és Magyarországon sem veszik komolyan azt, hogy nem szabad emberekkel találkoznia senkinek. 

Kérjünk meg mindenkit #maradjotton!

Cikkünk célja sem a félelmekeltés, sokkal inkább az, hogy mindenki ébredjen rá, ő maga is tehet azért, hogy ez a veszélyes vírus ne terjedjen tovább! Ha nem foglalkoznak azzal, hogy szüleik, nagyszüleik veszélybe kerülhetnek azért, mert ők terjesztik a vírust, talán szegény Emma esete felébreszti bennük a felelősség érzetet, és otthon maradnak. Oszd meg ezt a cikket minél több emberrel, segítsd ezzel te is a korona vírus terjedésének megállítását!

hirdetes

Bár az idősebbekre veszélyesebb, de halt meg gyerek is a koronavírusban!

Az egészségügyi szakértők szerint az új koronavírus halálla leginkább az időskorúak és az egészségügyi problémákkal küzdő személyeket fenyegetik. A gyermekek is lehetnek fertőzöttek és terjesztik a vírust, de általában a betegség enyhe lefolyású náluk.

hirdetes

A Kínai Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ szerint a Kínában a február 11-ig megközelítőleg 45 000 megerősített eset közül csak egy halál volt a 20 évnél fiatalabb korosztályban, és nem halt meg 10 évesnél fiatalabb gyermekek.

Egy új tanulmány szerint, Kínában a fiatalkorú Covid-19 esetek közül Kínában egy gyermek, egy 14 éves fiú halt meg. Ezenkívül a gyermekek eseteinek csaknem 6% -a volt súlyos, szemben a súlyos tüneteket mutató felnőttek 18,5% -ával - írják a tanulmányban. – írja a CNN

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A magyar vízilabda aranygeneráció

A magyar vízilabda aranygeneráció: a vízilabda esetében az egyik magyar sikersportágról... Tovább

Csokonai Nemzeti Színház

Csokonai Nemzeti Színház: Az egyik legnépszerűbb vidéki színháznak számít. Debrecen első... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek Külföld