hirdetes

Ébredj ezekkel a reggeli mantrákkal, hogy pozitívabb és sikeresebb legyél!

Bettina

Szeretnéd, hogy neked is sokkal energikusabban és vidámabban induljon a napod? Akkor ezeket a reggeli mantrákat építsd bele a reggeli rutinodba! Már az első alkalommal jobban fogod érezni magads tőle!

4 reggeli mantra a napindításhoz


Indítsd minden napodat már kora reggel az ébredés után olyan gondolatokkal, amitől energiát kapsz, amitől motivált leszel a nap folyamán, és amitől úgy fogod érezni magad, hogy tiéd az egész világ.

A reggeli készülődés nagyon fontos rituálé sok embernél, és aki kifejezetten nagy figyelmet forít erre, általában sokkal kiegyensúlyozottabb. Sokan ekkora priorizálják a napi teendőket, egy kávé vagy tea mellett átgondolják a munkájukat, és mindenféle feladatot, teendőt, amit a munka vagy a magánéletben véghez fognak vinni

Ne keverjük ezt össze azzal, hogy azok az emberek akik azt dolgozzák amit imádnak, automatikusan jó is az életük, és nekik sokkal könnyebb, hogy jó hangulatban és pozitívan teljen a napjuk. Ők is fáradtan és nyúzottan kelnek fel reggelente, nekik is többször esne jól tovább aludni, mint dolgozni menni. De ha te is folyamatosan nyomod a szundit, akkor érdemes egy olyan reggeli rutin kialakítani, ami téged szolgál és a javadra válik. Ebben segítségedre lehet a reggeli mantra, ami felpezsdít és arra ösztönöz, hogy igazi harcosként éld meg a napodat tele energiával és pozitivitással.

hirdetes

A mantrák olyan rövid kis mondatok, amik nagy energiájú szavakkal késztetésre sarkallnak. Most ilyen mondatokat gyűjtöttünk össze neked, hogy ezzel is segítségedre lehessünk: 


“Biztonságban vagyok, erős vagyok és minden szükséges eszközzel rendelkezem, amitől jó lehet egy napom. Hallgatok az intuícióimra, és hálát adok az életnek.”

hirdetes


“Ezen a napon jelen leszek. Én irányítom az életemet, én irányom a reggelemet és ezért mindent megteszek.”


“Köszönök mindent neked Élet, legyen megint jó napunk együtt és jó reggelünk természetesen.”


“Ma szükségem van a nyugodtságra, ezért szeretnék nyugodt lenni. Szeretném megkapni a nyugodtságot, és ezért dolgozni fogok.” 

Ne felejtsd el, hogy ezek a mantrák csak segítenek neked abban, hogy megalapozzák a pozitív hangulatodat, de neked kell tenned a nap folyamán azért, hogy ezeket meg is tudd őrizni!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Nagy Vásárcsarnok

Nagy Vásárcsarnok: Európa legszebb vásárcsarnoka, a 9. kerület egyik legszebb és... Tovább

Kis-Balaton

Elfeledett helyszín, mely nagy része a nagyközönség elől el van zárva, hiszen itt fokozottan... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Szórakozás