hirdetes

Ezek a legjobb esküvői helyszínek Magyarországon

LK

Sokak nap mint nap elmennek mellettük, és fel sem tűnik nekik, pedig hazánkban megannyi gyönyörű helyszín van, amiket szinte mintha kifejezetten fényűző, pompás esküvőkre terveztek és építettek volna meg. Vessünk egy pillantást Magyarország esküvői helyszíneire!

Nézd meg a legjobb magyar esküvő helyszíneket!

Budai Várnegyed, Budapest 

Az egyik legfontosabb dolog az esküvő megszervezése alatt a helyszín kiválasztása, hiszen egy rosszul megválasztott helyszín az egész esküvőre rányomhatja a bélyeget. A helyszín megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen már számtalan jó esküvőhelyszín közül választhatunk. Egyre nagyobb az igény a helyszín esetében arra, hogy érezhető legyen a természet közelsége, hiszen ez egy igazán különleges atmoszférát terem az esküvőnek. A gyönyörű panorámával rendelkező Budai Várnegyed tökéletes választás ebből a szempontból, hiszen nehéz olyan esküvői helyszínt találni Budapesten, ami távol van a város zajától, nyugodt környezetben helyezkedik el, mégis mindenki számára könnyen megközelíthető. A Zsidai Csoport tulajdonában lévő éttermek a Budai Várnegyedben mind remek helyszínei lehetnek egy álomesküvőnek. 

Gresham-palota, Budapest

Budapesten nincs hiány előkelő helyszínekből, de a Gresham-palota kétségtelenül az elsők közé helyezhető, ha a luxus hangulatról van szó. Az épület a Four Seasons szálloda otthona, ami már önmagában az egyik legsikkesebb szálloda az egész városban, és ennek köszönhetően nem csak kívülről, de belülről is úgy érezhetik magukat az itt megszállók, mint egy nemesi otthonban. A palotával szembenéző Széchenyi Lánchíd látványa már csak hab a tortán.

hirdetes

Hotel Silvanus, Visegrád

Visegrádot valószínűleg senkinek nem kell külön bemutatni. A Dunakanyarra néző település vadregényes környezetben helyezkedik el, amelyet fákkal borított hegyek vesznek körül. Itt található a Hotel Silvanus is, ami nem csupán a gyönyörű táj miatt számít ideális esküvői helyszínnek. Aki itt jár (akár esküvői, akár más célokból), az mindenképpen látogasson el a közeli Dobogókőre is!

Podmaniczky Kastély Rendezvényközpont, Budapest

hirdetes

Ha valaki igazán nemesi körülmények között szeretné kimondani a boldogító igent, akkor célszerű egy kastélyban tenni azt. A Podmaniczky Kastély tökéletes helyszín erre – a sárgafalú, barokk stílusú épület (és a hozzá tartozó kert) garantáltan elbűvöli majd az egybegyűlteket.

Hertelendy Kastély

A Hertelendy Kastély Kaposvártól keletre, a Balatontól délre található, és nincs igazán közel egyetlen nagyobb városhoz sem. Sokakat talán éppen ez nyüzsgéstől való elszigeteltség vonz erre a mindentől távolra eső helyre. Ha sikerül mindenkinek megoldania az idejutást, akkor 150 fő kényelmesen mulatozhat napestig anélkül hogy bárkit zavarnának, vagy bárki zavarná őket. Az egybekelő pár egy jelképes fát is elültethet a nagy napon a kastély kertjében, egy örök emléket hagyva ezzel maguk mögött egybekelésükről.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szepesi György

Szepesi György: magyar rádiós sportkommentátor, „az Aranycsapat tizenkettedik... Tovább

Élet és Irodalom

Élet és Irodalom: Az Élet és Irodalom (röviden ÉS) magyar irodalmi-közéleti hetilap 1957... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek