hirdetes

Ezek a legjobb esküvői helyszínek Magyarországon

LK
Nézd meg a legjobb magyar esküvő helyszíneket!

The Writer’s Villa, Budapest

A fényűzőbb luxusból most egy valamivel szolidabb, ámde nem kevésbé különleges irányba kanyarodunk el. Következő célpontunk ugyanis a Brody Villaként is emlegetett The Writer’s Villa, amelyet a Budai-hegység ölel magába. Az esküvői helyszín 14 főnek biztosít kényelmes szálláshelyet, így csak egy kisebb, családiasabb esküvőre ajánlott, azonban a minimális létszámért kárpótol a gyönyörű berendezés és környezet.

Lillafüredi Palotaszálló, Felsőhámor

Akik egy igazi tündérmesében szeretnének összeházasodni, azok keressék fel a Lillafüredi Palotaszállót. A szálloda festői látképe gyönyörűen türköződik a mellette elhelyezkedő Hámori-tó felszínén, meghitt, már-már valóban mesébe illő hangulatot kölcsönözve ezzel bármilyen itt megrendezett eseménynek – az egyértelmű választás a Bükk szerelmeseinek!

hirdetes

Gróf Degenfeld Kastélyszálló, Tarcal

A Gróf Degenfeld Kastélyszálló az ország északkeleti vidékén, Tarcal mellett helyezkedik el. A szálló egy szállodából és egy hozzá tartozó hangulatos kápolnából áll, ami kétségtelenül meghitté teszi majd az itteni esküvőket. A pozitívumok listájához tartozik még a nyüzsgéstől távol eső elhelyezkedés és a gyönyörű panoráma is. Külön kiemelendő a kastélyszálló saját szőlőbirtoka is.

hirdetes

Szent Anna Panzió, Berkenye

A Szent Anna Panzió és Étterem Berkenye szerény községében található. A létesítmény egy komolyabb méretű násznép befogadására is képes, azonban ami igazán különleges ebben a helyben, az a közeli tavacska, illetve az annak közepén díszelgő sziget, ami tökéletes helyszín a ceremóniák lebonyolítására.

Sacelláry Kastély

Akik egy hagyományosabb légkörű esküvőt szeretnének, azok ne keressenek tovább a budafoki Sacelláry Kastélynál. A fákkal teletűzdelt környezet kiváló takarást biztosít a személyesebb körülmények között egybekelni kívánó párok számára.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Herendi porcelán

Herendi porcelán: hungarikumnak számít. Aki herendi porcelánt kap ajándékba, az igazán... Tovább

Õrvidék magyarsága

Õrvidék magyarsága: Őrvidék magyarsága Ausztria legkeletibb és egyben legújabb... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek