hirdetes

Észak-Magyarország gyöngyszeme: Miskolc

Oláh Tamás
Miskolc látványosságai

2.    Augusztus 20-án bár sok városban elmaradnak a programok, Miskolcon van lehetőségünk megünnepelni államalapító Szent István királyunk ünnepét. A város több pontján is ünnepélyes programokkal várják az odalátogatókat.

3.    Augusztus 21.én a Diósgyőri vár titokzatos éjszakáját ünnepelhetjük. A program este 19:00-tól 22:30-ig tart. Napnyugta után mókás programok állnak rendelkezésünkre a várban. Lesznek pavane zászlóforgatók, lovagi összecsapások és részt vehetünk apród- és udvarhölgy képzésen is. Jelentkezzünk minél előbb, mivel a fél óránként induló csoportok létszáma korlátozott.
4.    Augusztus 22-én találkozhatunk Halász Judittal is, illetve meghallgathatjuk a Dumaszínház előadását, Aranyosi Péter és Dombóvári István közös estjének keretében.

hirdetes
5.    Augusztus 26-án a Miskolci Szimfonikus Zenekar fellépése lesz, a Művészetek Háza Hangversenytermében.
6.    Augusztus 28-án a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkjában Hobo 75 koncerttel várja a látogatókat Miskolc. A remek hangulat garantált!
7.    Augusztus 29-én kerül megrendezésre a Libegők éjszakája. Idén már harmadik alkalommal rendezik meg ezt a programot és most a Lillafüredi Libegőpark is csatlakozik. Délután 4 órától egészen éjjel fél-12-ig lehetőségünk van a fellegekbe emelkedni és gyönyörködni a kilátásban. 
8.    A nyár utolsó programja augusztus 30-án lesz. A szezon méltó lezárásaképpen Rúzsa Magdi vár bennünket egy fergeteges koncerttel a vár mellett, a Lovagi Tornák Terén.

hirdetes

Természetesen az év további részében is sokszínű programokra számíthatunk itt Miskolcon. Már szeptember legelejétől egészen karácsonyig rengeteg rendezvény lesz terítéken. Legyen szó repülőnapról, a Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválról, Sebestyén Balázsról, Caramel vagy Bereczki Zoltán koncertről. Ez azonban még nem minden!

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésüket, mindenféleképpen látogassanak el Észak-Magyarország gyöngyszeméhez akár még a nyár utolsó heteiben, de egész évben nyitva állnak Miskolc kapui, a turisták számára!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Segesvár

Segesvár történelmi belvárosa, háttérben az Óratoronnyal: A Maros megyei Segesvár... Tovább

Mudi

Mudi: a 9 tradícionális magyar kutyafajta egyike. A mudi az egyik legritkább, legkevésbé ismert... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás Magyarország Utazás
X
Kövess minket facebookon!