hirdetes

A lázmérő kimutat egy fontos betegséget! Erről mindenképp tudnod kell!

Lévi

A legtöbb ember nem tudja, de ez az eszköz nem csupán láz mérésére szolgál! Mutatunk egy módszert, mellyel megállapíthatsz egy betegséget.

A lázmérő nem csupán ara szolgál, hogy lázat mérjünk vele!

Figyelem, az itt leírt módszer nem alkalmas öndiagnózis felállítására, ha az alábbiakat tapasztalod, ne szedj semmilyen gyógyszert, fordulj orvosodhoz, vizsgáltasd ki magad szakemberrel! Olvasd el az orvosi tanácsokat is a második oldalon! 

Pajzsmirigy működés vizsgálata lázmérő segítségével

Dr. Broda Barnes találta ki ezt az otthon is elvégezhető nagyon egyszerű tesztet, amely segítségével bárki, bármikor leellenőrizheti a pajzsmirigy működését.

Ötven évvel ezelőtt a doktor arra a következtetésre jutott, hogy a testhőmérséklet sok mindenre visszavezethető és nagyon fontos lenne rendszeresen ellenőriznünk azt. A közvetlenül az ébredés utáni hőmérséklet ellenőrzés a legjobb. Könyvében leírta hogyan működik a pajzsmirigy, és azt is, hogy nem megfelelő működés milyen betegségekhez vezet.

hirdetes

Végezd el te is a Barnes tesztet, és ha kell, fordulj orvoshoz!

A teszthez semmi másra nem lesz szükséged, mint egy higanyos lázmérőre. Lefekvés előtt rázzuk addig a lázmérőt, amíg a higany szintje 35 C” alá nem csökken. Ébredést követően azonnal tegyük a lázmérőt a hónaljunkhoz és és tartsuk ott 10 percig. A normál testhőmérsékletnek 36,5 és 36,8 között kell lennie.

Azt fontos megjegyezni, hogy a hőmérsékletet befolyásolja a nők esetében a menstruáció és egyéb vírusos betegségek is, tehát ezek kizárása alapfeltétele a módszernek!

Ha a testhőmérséklet 36,5 alatti értéket mutat, akkor pajzsmirigy alul működés van. A depresszió, a gyengeség, a fáradtság, a fertőzések, a krónikus fejfájás, memória zavar, hajhullás mind-mind a pajzsmirigy probléma tünetei közé tartoznak.

hirdetes

Ha a testhőmérséklet magasabb, mint 36,8, akkor a pajzsmirigy működés túl gyors, vagy fertőzés van a szervezetben, ami hőemelkedést okoz. Javasoljuk azt, hogy ha nem vagyunk tudatában semmilyen fertőzésnek, vírusnak, akkor 3 egymást követő napon ismételjük meg a tesztet, és ha továbbra is ugyanolyan értéket kapunk, keressük fel orvosunkat.

A következő oldalon megismerheted a pajzsmirigy betegség okait és videókat nézhetsz meg a pajzsmirigy betegségről. Lapozz kérlek! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Puskás stadion

Puskás stadion: A magyar nemzet legnagyobb sportcélú létesítménye, mely először 1953-ban... Tovább

Belgrád

Belgrád: Belgrád Szerbia fővárosa (eredeti magyar neve Nándorfehérvár).1403-ban lett... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek