hirdetes

Európa lélegzetelállító kilátásai, amik téged is elvarázsolnak majd

VN
Európa legszebb kilátásai

A legfestőibb nézőpont Svájcban: Rochers De Naye

Ha csodaszép kilátópontokról van szó, akkor Svájc egyértelműen nem maradhat ki a listáról, hiszen meseszép helyekkel van telerakva. Svájc mesés helyei sok filmet és művészt inspiráltak, és ha ellátogatsz a Rochers De Naye és Vaud régióba, megérti, miért. Míg a legtöbb utazó felfelé túrázik a Malatraix hegycsúcsra, valójában lélegzetelállítóbb kilátás nyílik Rocher-De-Naye-ről. Ha feljutsz, a Genfi-tót és a háttérben a svájci Alpok havas csúcsait nézheted majd. Ez a gyönyörű Rocher-De-Naye-i kilátó tökéletes naplementéhez vagy piknikhez.

A legszebb kilátó Németországban: Neuschwanstein kastély

Európa leglélegzetelállítóbb kilátóinak listája nem lehet teljes a várra néző kilátás nélkül. A németországi Neuschwanstein kastély Németország legimpozánsabb kastélya, és Európa egyik legvarázslatosabb kilátását kínálja. A Neuschwanstein-kastély legnépszerűbb kilátója a Mária hídról van. Azonban elég zsúfolt lehet, és szinte lehetetlen képet készíteni a híres nézőpontból, viszont Máté balázs fotós ajánlott egy nagyon jó helyet: mássz tovább a dombon a Marienbrucke kilátóig! A tanácsot, és a csodás képet is köszönjük a fotósnak, itt követhetitek Instagramon!  Egyébként valami hihetetlenes csodás képeket készít magyar helyekről is, ráadásul ír hozzá mindig ajánlókat is, úgyhogy, ha tavaszi kiréndulóhelyeket szeretnétek keresni, görgessétek át a képeit az Instagramon!

hirdetes

hirdetes

Európa egyik legszebb kilátója a Gellért-hegyről nyílik

Mielőtt meggyanúsítana minket bárki, hogy magunk felé hajlik a kezünk, el kell mondanunk, hogy nem erről van szó, egy teljesen tiszta felmérés adataiból vettük az információkat. Igazán nem tehetünk róla, hogy hazánk is csodaszép, olyannyira, hogy Európa egyik legszebb kilátása fővárosunk ikonikus helyéről nyílik. Kevés olyan szép főváros van, mint Budapest. Mindig utazunk, hogy új dolgokat fedezzünk fel, de rá kell jönnünk, hogy Magyarország szépsége egyedülálló. A magyar parlament látképe Budapest egyik leghíresebb képe. Ezt a lélegzetelállító kilátást a Gellért-hegyről csodálhatják meg a 235 méter magason az erre járók. A látképhez még egy kis egyediséget ad hozzá a Duna hullámainak látványa, valamint a kis sok apró részlet, amit mi helyiek jól ismerünk. Épp most helyeztek el egy különleges szobrot a Gellért-hegy lábánál. Érdekel? Kattints!   
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rákóczi I.sz. barlang

Rákóczi I.sz. barlang: A Rákóczi-barlang az Aggteleki- és a Szlovák-karszt más barlangjaival... Tovább

Zirci Ciszterci Arborétum

Zirci Ciszterci Arborétum:  A Zirci Arborétum hazánk legmagasabban fekvő... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Külföld Szórakozás Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!