hirdetes

Fehér karácsonyunk lesz 2020-ban? – Megérkeztek az első előrejelzések

VN

Elérkezett december első napja, lapoztunk egyet a naptárban, megjelent előttünk egy csodás hófedte karácsonyi táj, ezért rögtön eszünkbe is jutott, hogy utánajárjunk idén vajon lesz-e fehér karácsony? Szerencsére már meg is jelentek az első előrejelzések, lássuk mit jósolnak!

Lesz 2020-ban fehér karácsony?

Gyerekkori emlék a fehér karácsony?

Olyan régen volt már igazi fehér karácsonyunk, hogy már nagyon nem is emlékszünk rá. Leginkább gyerekkoromból élnek bennünk emlékek ezzel kapcsolatban. Akkoriban nem egy-két hópihe láttán törtünk ki hatalmas ujjongásba, hanem bizony hatalmas havak voltak. Gyerekként ki ne imádta volna, a szüleink aggódtak a közlekedés miatt, vagy hogy mi lesz ezzel a sok csapadékkal, ha elolvad, de mi gondatlanul mentünk a dombra szánkózni, görgettük az óriási golyókat a hóemberhez, könyörögtünk, hogy legalább egy lábast hagy kapjunk meg a hóemberhez kalapnak, és persze a legváratlanabb pillanatokban sütöttük el a gondosan megformált hógolyókat. Vajon idén is kijár a gyerekeknek hasonlóból? 2020-ban fehér karácsony lesz?

hirdetes

Lesz idén fehér karácsony?

hirdetes

Lehet a havat szeretni, és lehet nem szeretni. Egy természetes folyamat, hogy minél „felnőttebb” lesz az ember, annál kevésbé szereti a mágikus hóesést, ami teljesen érthető. A hó sokszor megbénítja a közlekedést, nem kis konfliktust okozva ezzel a mindennapjainkban, é balesetveszélyes is. De azt senki sem mondhatja, hogy a karácsonyi estét nem tudja még egy fokkal varázslatosabbá tenni a hópihék meseszerű tánca. Mikor megkérdezem anyukámat, miközben ő éppen a karácsonyi menü valamelyik részét készíti, esetleg a süteménnyel, vagy valami karácsonyi dekorációval bíbelődik, amiben persze nem hagyja, hogy bárki is segítsen, hogy lesz-e idén fehér karácsony, akkor humorosan mindig csak annyit válaszol, hogy persze, meg van kazettán! De idén nem hagyom magam, utánajártunk, hogy vajon lesz- e fehér karácsony, a következő oldalon mutatjuk is mit találtunk! Lapozz! 
 

A következő oldalon mutatjuk 202-ban lesz-e fehér karácsony! Lapozz, ha érdekel!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Halászbástya

Halászbástya: Budapest egyik jelképe, melyet ezernyi turista látogat meg minden évben. Budapest... Tovább

Korond

Korond: Népszerű idegenforgalmi helyszín Erdélyben. Aki szeret emléktárgyakat gyűjtögetni... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek