hirdetes

Hétvégi programajánló – mi vár a fővárosban ezen a hétvégén?

Milyen programok várnak a hétvégén?

Eleven Ősz 2020 – Eleven Kultúra

A Bartók Béla Boulevard (BBB) egy közös együttműködést takar, mely a Gellért Tértől a Feneketlen-tó környékéig sorakozó üzletek és intézmények összefogása, hogy a környéket mind társadalmilag, mind gazdaságilag újjáélesszék közös rendezvények segítségével. Ennek az összefogásnak a gyermeke az Eleven Ősz nevet viselő program, mely a teljes Bartók Béla úton szervezett meglehetősen tartalmas programsorozatot takarja. A programok között szerepel galéria- és műteremlátogatás, különböző sportprogramok, koncertek, de még workshopok is. A programok ilyen bőségének köszönhetően biztosan mindenki talál számára megfelelőt.

Markett vol. 17

A Nagy Lumen hátsó teraszán kerül megrendezésre – igen hosszú kihagyást követően – szeptember 27-én ismét a Markett, a haza dizájnvásár, ahol itthoni tervezők alkotásaiból lehet válogatni printekből, kerámiákból, ékszerekből, és még sok minden másból is. A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel nem csak a piacot lehet meglátogatni, de online vásárt is rendeznek a Markett Instagram-oldalán.

hirdetes
hirdetes

Újpesti BorVíkend

Szeptember 25-27. között ismét megrendezésre kerül a Szent István Téren a BorVíkend, mely korábban Szüreti Mulatság néven futott, tavaly már az Újpesti Borfesztivál nevet viselte. Ez egy ingyenesen látogatható háromnapos program, ahol nem csupán a borok megkóstolására lesz lehetősége a látogatóknak, de elmerülhetnek a szőlőtermesztés és borkészítés folyamatának minden részletébe és megismerkedhetnek a borászokkal is. És persze az érdekességek mellett lehetőség nyílik megízlelni a legfinomabb borokat, legyen a kedvenc akár édes, akár száraz, akár fehér, vörös, vagy épp rozé.

New Wave Pizza & Natural Wine Festival 2020

A Blitz Kertben a tavalyi sikerek fényében idén is megrendezésre kerül a New Wave Pizza & Natural Wine Festival, ebben közreműködtek a Blitz Pizza, a Digó, a MANU+ és a Pizza Manufaktúra is. Szeptember 26-27 között lehetőség nyílik arra, hogy az idelátogatók megtudják, mitől is new wave a new wave pizza, de nem csupán finom pizzák megevésére adódik alkalom, hanem isteni natúr borok megízlelésére is.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Bács-Kiskun megye

Bács-Kiskun megye Magyarország legnagyobb területű megyéje, hiszen ide tartozik az ország... Tovább

Magyar Becsület Rend

Magyar Becsület Rend: A Magyar Becsület Rend 2011-ben alapított kitüntetés. Létrehozásáról... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Magyarország
X
Kövess minket facebookon!