hirdetes

Tarol az idei fürdőruha trend

P. B.

Napjainkban egyre fontosabb szerepet töltenek be a fürdőruha trendek. A hölgyek körében kiemelt szerepet kap a nyár egyik legfontosabb kelléke, hiszen törekednek arra, hogy az előnyösebb testrészeiket emeljék ki, valamint a legújabb darabokat szerezzék be. Nagyon széles paletta közül válogathatnak a hölgyek az alapdaraboktól kezdve az extrémekig. 
 

Lássuk, mi az idei év legújabb fürdőruha trendje

Régen vs most 


A fürdőruha viselése már az ókori Rómában is megfigyelhető volt, és egészen hosszú utat járt be napjainkig. A középkorban azonban meztelenül fürdőztek az emberek, és a fürdők használata csak a magasabb társadalmi rétegbe tartozók kiváltsága volt.

Ezzel szemben a 18. és 19. században a hölgyek teljes mértékben eltakarták a testüket a fürdőkben. Ezek nagymértékben hasonlítottak az akkori kor utcai ruháihoz. A 19. század közepén a derékban szűkített, buggyos nadrágos fazon kapott teret.

Az 1900-as évek elején a fürdőruhák már rövidebbé váltak és ebben a sportnak nagy szerepe volt, hiszen az úszás bizonyára nehéz lett volna a korábban használatos darabokban. Az 1910-es években már láthatóbbá váltak a női körvonalak és a 30-as években megjelentek a kétrészes fürdőruhák magasderekú nadrágokkal, melyeket könnyű elképzelni, hiszen napjainkban is láthatunk ilyen darabokat, ugyanis észrevehető, hogy a régi idők divatja sok esetben visszaköszön. Az első bikini pedig 1946-ban jelent meg. 

hirdetes

Na de mely darabok hódítanak idén?

Minták – Trópusi minta 

hirdetes

A tavalyi év egyik legnépszerűbb mintája a leopárd minta volt, ezzel szemben idén a trópusi minták hódítanak minden mennyiségben. Egy jól megválasztott rúzzsal és ékszerekkel még tovább fokozhatjuk a hatást. Még a férfiakon is megfigyelhetőek a színesebbnél színesebb trópusi mintás fürdőnadrágok, melyek vidám megjelenést kölcsönöznek.

Minták – Csillogás megjelenése a fürdőruhán is 

A hölgyek előszeretettel választják a csillogást, legyen szó akár sminkről, cipőről vagy kiegészítőkről. Most nagy örömünkre kijelenthetjük, hogy a 2020-as évben a csillogás a fürdőruhákat is elérte, és nagy népszerűségnek örvend. Mindenképpen figyelemfelkeltő hatást kelt, ahogyan megcsillan a napfény és a víz a felszínén. 
Színek tekintetében azt kell mondanunk, 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Petőfi Sándor

Petőfi Sándor: az egyik leghíresebb és legismertebb magyar költőnek számít mind a mai napig,... Tovább

Polgár Judit

Polgár Judit: Polgár Judit az egyik legismertebb magyar sakkozó, nemzetközi nagymester,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek