hirdetes

Tarol az idei fürdőruha trend

P. B.
Lássuk, mi az idei év legújabb fürdőruha trendje

Minták – Csíkok

Szintén régóta divatban van, azonban figyeljünk a csíkozásra, hiszen függőleges csíkozás vékonyít, ezzel szemben a vízszintes csíkozás kövéríthet, de előnyös lehet, ha felsőrésznek az utóbbit választjuk, mert optikailag dúsítja a kebleket. 

Színek

Színek tekintetében azt kell mondanunk, hogy a fekete és a fehér színek sosem mennek ki a divatból, és mindig kiváló választás, valamint jól kombinálhatóak kiegészítőkkel. A fekete köztudottan vékonyít, a fehér pedig mindig elegáns hatást kölcsönöz. Mindez a fürdőruhákra is igaz.

Viszont ami kifejezetten az idei fürdőruhákat jellemzi, azok a türkizes, sárgás, csokoládé barna árnyalatok, ezen kívül a színátmenetes darabok is hódítanak, melyek nagyon sokféle verzióban elérhetőek, így kedvünkre válogathatunk kedvenc színeink közül. És hogy tovább fokozzuk, még csillogós színátmenetes verzió is létezik.

hirdetes

Fazonok – Magasított derék 

Ahogy azt már cikkünkben is említettük, ismét divat a magasderekú alsórész, amely a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek részére nagyon ideális, illetve abban az esetben, ha a hasunkat szeretnénk kissé elrejteni. Ha imádod a régi idők stílusát, és egy kis retrora vágysz, akkor pöttyös mintájú és virágmintás darabokat is választhatsz. És ha már a retronál tartunk, a 90-es évekbeli spagetti pántos bikinik is ellepik a boltok polcait. 

Fazonok – Felsőrészek 

hirdetes

Ha sportosabb fazonra vágysz és nem szeretnéd a dekoltázsodat hangsúlyozni, akkor a magasnyakú felsőrész tetszeni fog. Az aszimmetrikus formával rendelkező félvállas felsők is népszerűek, melyek minden esetben hangsúlyozzák a nőis vállakat és elegáns hatást keltenek.

Fazonok – Egyrészes fürdőruhák

Sokféle alternatívát találhatunk az egyrészes fürdőruhákból is, nem csak a klasszikus fazonok érhetőek el. Mélyen dekoltált stílusúakkal egyértelműen a mellrészre helyeződik a hangsúly, de áttetsző, hálós megoldásokkal is kombinálták a tervezők az egyébként egyszerű fazonú darabokat, és ily módon izgalmassá, sejtelmessé tették azokat. 


Annyi biztos, hogy ma már minden típusú alkat megtalálhatja a számára megfelelő darabot. Alakformáló fürdőruhákat is kaphatunk, valamint a különböző szín-és mintakombinációval hangsúlyozhatóak az előnyös részek. Azonban minden esetben fontos, hogy olyan fürdőruhát válasszunk, melyeket kényelmesnek érzünk, és magabiztosak lehetünk benne.

Képek forrása: pixabay.com
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szlovénia

Szlovénia Közép-Európa déli részén, az Alpok lábánál terül el. Nyugaton Olaszország,... Tovább

Eszterházy torta

Eszterházy torta: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Az Esterházy-torta a magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek