A globális felmelegedés brutális hatással fog járni

A globális felmelegedés pusztítatni fog hamarosan

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Kormányközi Panel a Klímaváltozásról – IPCC – legfrissebb jelentése a globális felmelegedés várható hatásait elemzi. Eléggé elszomorító, elgondolkodtató, és egyben félelmet keltő az, amikor több tucat hozzáértő több ezer tanulmány elemzése után arra jut, hogy nagyjából 12 évünk van arra, hogy változtassunk, máskülönben cudar világ elé nézünk…

Ilyen hatásai lesznek a globális felmelegedésnek

Neked mi a véleményed a globális felmelegedésről?

Mi a legnagyobb baj a globális felmelegedés kérdésével? 

A legnagyobb problémát még mindig az jelenti, hogy az emberek többsége nem foglalkozik ezzel a témával, még csak észre sem veszik a figyelmeztető jeleket. Pedig egyáltalán nem normális az, hogy ilyen évszakok vannak, idén például szinte teljesen eltűnt az ősz, folyamatosan süt a Nap, meleg napok követik egymást, egyre kevesebb a csapadék. Érdemes végre tényleg komolyan foglalkozni a globális felmelegedéssel, mert tényleg nincs sok időn! 

 

Globális felmelegedés – A legújabb kutatás

Az IPCC hétfőn tette közé a globális felmelegedés növekedésének várható következményeiről szóló tanulmányát. Az IPCC-ről annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy nagyon ritkán tesz közzé új jelentést, de amikor ezt megteszi, mindig rémisztően pontos leírást ad a Föld aktuális és várható állapotáról. Az IPCC által közölt jelentések megbízhatók, és sajnos eléggé derülátók is.

hirdetes

 

Méréseik nem egyedi mérésekre alapulnak, több ezer szakértő tanulmány elemzésével készítenek jelentést a globális éghajlati folyamatokról, azok okairól illetve következményeiről. A mostani jelentés elkészítéséhez több mint hatezer tanulmányt néztek át, 40 ország 91 szerzője és szaklektora dolgozott rajta, 60 nemzet 500 szakértője 13 000 kommentet fűzött az első vázlathoz, és több mint 4000 kérdést tettek fel a jelentést megrendelő kormánytagok.

hirdetes

 

A jelentés elkészítésével még a 2016-os párizsi klímakonferencián bízták meg a szakértőket. Elég rémisztő, hogy válogatott kutatók, zsenik megszámlálhatatlan tényt és egymás megállapításait ellenőrizve jutnak arra a megállapításra, hogy nekünk bizony hamarosan végünk van…Nézzük részletesebben a kutatást, a következő oldalon folytatom! 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Érdekességek Európa Hírek Külföld

Szótár

Egri piros alma

Egri piros alma: Eger környékén, Noszvaj községben fedezte fel Kovács Sándor és magyar I.... Tovább

Színes Tv

Színes Tv: magyar találmány. A színes televíziót az USA-ban az 1950-es években vezették be.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 104

Átlagos értékelés: 5.0