Ezeket a tanácsokat fogadd meg, ha gyermekeiddel mész étterembe!

Gyermekekkel az étteremben

n
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hét közben állandó stressznek vagyunk kitéve, így érthető, ha a hétvége közeledtével egy kis kikapcsolódásra vágyunk. Egy kellemes hétvégi program lehetőségének gondolata azonnal mosolyt csal az arcunkra, ám ezek között a gondolatok között aligha kap helyet a nagybevásárlás, főzés, vagy a házimunka.

Ezekre ügyelj, ha gyermekeiddel mész étterembe!

Ha szeretnénk kitörni a megszokottságból, és a hétvégét a valódi pihenésnek és kikapcsolódásnak szentelnénk inkább, akkor a hétvégi sütés-főzés helyett vigyük inkább étterembe családunkat, így időnket és energiánkat is megspóroljuk. A felszabadult időt pedig ezáltal a gyermekeinkkel való játékkal és párunkkal való tartalmas beszélgetéssel tölthetjük.

 

Amikor gyerekeinkkel étterembe látogatunk, számos dologra oda kell figyelnünk, mert bár lehet, hogy szerintünk tündéri, mikor a borsóval dobálják egymást a lurkók, azonban könnyen megeshet, hogy az étterem többi vendége nem ezen az állásponton van.

 

 

Mit vigyünk magunkkal, ha gyermekeinkkel megyünk étterembe?

hirdetes

 

Mivel a gyerkőcök hajlamosak arra, hogy mindent megfogdossanak, legyen szó egy a földön található szép kavicsról, vagy akár az autók sáros oldaláról jó, ha viszünk magunkkal kézfertőtlenítőt, hogy étkezés előtt át tudjuk vele dörgölni a lurkók kezét, ezzel megszabadítva őket az esetlegesen rákerült bacilusoktól.

 

Az éttermekben való várakozást gyakran nem viselik jól a lurkók, éhesek és ezáltal nyűgösekké válnak. Ilyen esetekre vigyünk egy-egy cukorkát, mellyel ideiglenesen csillapíthatjuk étvágyukat, míg az ételt ki nem hozzák!

 

Attól függően, hogy gyermekeink mennyi idősek, célszerű elvinni egy szeretett játékukat, vagy mesekönyvüket is a családi ebédre, melyeket abban az esetben vethetünk be, ha esetleg láthatóan unatkoznának az ételre való várakozás közben.

hirdetes

 

Ezt könnyen kiküszöbölhetjük, ha olyan helyre megyünk, ahol külön játszósarok található a gyermekek számára. A Városligetben található Városliget Café gyerekbarát étteremként  az ízletes ételeken túlmenően ebből a szempontból is tökéletes választás a családi étkezések lebonyolításához, mivel a barátságos kiszolgálás mellett gyermekek számára kialakított játszósarokkal és alkalmanként még egy, a gyerekek felhőtlen szórakozását garantáló animátorral is várnak bennünket.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Gasztronómia

Szótár

Nógrád megye

Nógrád megye: Nógrád megye az ország északi részében található. Határmegyének számít,... Tovább

Lázár Vilmos

Lázár Vilmos: Szkárosi Lázár Vilmos honvédezredes, az aradi vértanúk egyike. Bár... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 224

Átlagos értékelés: 4.9