hirdetes

Újabb sztárbabák, újabb szabályok és még sok minden, ami ezen a héten történt a világban

S.N.

Történések szempontjából nem minden hét egyformán izgalmas, de kedvenc sztárjaink most sem okoztak csalódást, emellett újabb szabályozások érkeztek néhány egyetemnél, ami annak is köszönhető, hogy nőtt a fertőzöttek száma és még sok más izgalmas hírt olvashatsz cikkünkben.

Heti hírösszefoglaló

Újabb bejelentések az online oktatással kapcsolatban az egyetemeken

Már eddig is sorban érkeztek a bejelentések, hogy a legtöbb egyetemen online folytatják az oktatást. Azonban sokakban még volt remény, hogy szeptembertől újra visszaállhatunk a régi kerékvágásba. Sajnos úgy néz ki, hogy már hivatalosan is az összes elméleti óra online lesz megtartva, de már a gyakorlatok is szigorítva lettek a legtöbb helyen. Ezeknél is, ahol csak megoldható szeretnék az online formát alkalmazni. Azoknál a gyakorlatoknál, ahol nem megoldható az online képzés, azok meg lesznek tartva nagy valószínűséggel, de szigorú szabályok mellett és a rendelkezések betartásával. Ezek a szigorítások annak is köszönhetők valószínűleg, hogy az elmúlt hetekben nőtt a fertőzöttek száma, azonban még reménykedünk, hátha szeptemberig ezek a számok visszaszorulnak és újra visszaülhetünk az iskolapadba. Egyenlőre viszont úgy néz ki, hogy az általános iskolák és a gimnáziumok is a szabályok betartása mellett, kisebb-nagyobb variálásokkal, de rendesen kezdik meg a tanítást szeptembertől.

hirdetes


Nő a fertőzöttek száma, már Magyarországon is

A korlátozások feloldása, enyhítése után szerencsére egy jó darabig nem hallottunk újabb, tömeges megfertőzöttekről, azonban a legújabb hírek és statisztikák alapján egyre nagyobb számban nő a fertőzöttek száma. A legtöbb fertőzött még mindig az Egyesült Állomkban van, de például már Brazíliában, Indiában és Oroszországban is rohamosan nőnek a fertőzöttek számai. Magyarországon is sajnos rosszabbodott a helyzet, az egyik nap már 46 új beteget regisztráltak. Magyarországon jelen pillanatban 4853 regisztrált fertőzött van összesen. Az egyetemeken kívül mostanság várhatóak lesznek újabb rendelkezések vagy arra is van esély, hogy a régebiek újra hatályba lépnek, hogy minél hamarabb visszaszorítsuk ezeket a számokat és minél hamarabb visszaálljon minden a régi, megszokott formájába.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Magyar Becsület Rend

Magyar Becsület Rend: A Magyar Becsület Rend 2011-ben alapított kitüntetés. Létrehozásáról... Tovább

Cserszegi fűszeres

Cserszegi fűszeres: híres szőlőfajta, mely Magyarországon is igencsak népszerűnek számít. A... Tovább

Tovább a lexikonra