hirdetes

Programlehetőségek augusztus utolsó hetében

P. B.

A hosszú hétvégét bizonyára sokan hasznosan töltötték, és különböző programok közül válogathattak. Azonban ez a hét is további eseményeket tartogat számunkra, melyeket érdemes megtekinteni, ha kikapcsolódásra vágyunk. Ebben a cikkben mutatunk is párat ezek közül: 
 

Programok augusztusban

Moto-Rock Weekend

Idén is megrendezésre kerül a Hajdúnánási Gyógyfürdő területén a koncertsorozat, amiről bátran kijelenthetjük, hogy igen sokszínű programokkal várja a vendégeket, ugyanis lesz többek között gokart, motor kiállítás, tetoválóművészek, paintball, vetélkedők, karaoke. Remek program, hiszen nem csak csobbanhatunk, hanem mindeközben élvezhetjük a programokat és a koncerteket is. A koncertekről és a korlátozott számban elérhető jegyekről bővebb információ a Moto-Rock Weekend facebook oldalán található. 

Programok Balatonfüreden 

A hónap hátralévő részében végig programokkal vár a gyönyörű Balatonfüred. Augusztus 24. és 28. között az Arácsi Népházban játszós-bütykölős tábort tartanak 8 és 14 óra között.

hirdetes

Augusztus 24.-30.-ig a Hello Város nevű applikáció segítségével bejárhatjátok a várost, úgy, hogy közben kvízkérdéses feladatokat kaptok. Kiváló lehet, ha szeretnétek megismerni a város látnivalóit.

Szintén az előbb említett intervallumban lehetőség van sétahajózásra is, melynek keretében 1 órán keresztül szemlélhetjük a tájat a hajókázás során. Választhatunk, hogy nap közben, vagy a naplementét csodálva kelnénk útra. Balatonfüredről bulihajók is indulnak pénteken és szombaton 21 órakor, ahol DJ-vel, fényekkel, mai slágerekkel és retroval várják a vendégeket.

Ezen kívül a Balatonfüredi Borhetek még ezen a héten is látogatható, ahol a borkóstolás mellett a koncerteket élvezhetjük. Augusztus 29.-én pedig Demjén Ferenc koncertre kerül sor 20.30-kor a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban.

hirdetes

Programok Egerben

Ezen a héten események sokaságából válogathatunk kedvünkre Eger városában. A programok között szerepel a Jégkorszak kiállítás, mely egészen szeptember 6.-ig látogatható az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban.

Augusztus 28.-án pedig Hadházi László önálló estjét, a Megyünk a levesbe című előadást láthatjuk, melyen a műsorvezető Lakatos László lesz. 20 órakor a Márai Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre és jegyek még kaphatók.

Továbbá augusztus 29.-én 20.30-kor Rúzsa Magdi koncert kerül megrendezésre a Líceum udvarban.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Hungarikumok

Hungarikumok: azokat a dolgokat, tárgyakat, használati és élvezeti cikkeket szoktuk ezzel a... Tovább

Magyar Corvin-lánc

Magyar Corvin-lánc: A magyar Corvin-lánc a Szent István-rend után következő legnagyobb magyar... Tovább

Tovább a lexikonra