hirdetes

Programlehetőségek augusztus utolsó hetében

P. B.
Programok augusztusban

Programok Szentendrén 

Augusztus 26.-án fellép Szabó Balázs Bandája. A koncert 20.30-kor veszi kezdetét a szentendrei Barlang kertjében. Ezen kívül augusztus 28.-30.-ig a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál is megrendezésre kerül, melynek programjaiban szerepel többek között számos koncert, gyerekprogram, tematikus városi séta. A rendezvény ingyenes, azonban vannak olyan programok, melyekhez belépő szükséges, és érdemes azokat előre megvásárolni. 

Tihanyi programok 

Augusztus 27.-én 12 és 17 óra között a Tihanyi rév bejáratánál kerékpározásra hívnak minden korosztályt. A Szabadtéri Színpad augusztus 28.-án és 29.-én előadásokkal várja a vendégeket, mégpedig pénteken 20 órakor a Buborékok című előadást, szombaton szintén 20 órakor pedig az Anconai szerelmesek című előadást láthatják az érdeklődők.

hirdetes

Mézesvölgyi Nyár – A Veres 1 Színház szabadtéri fesztiválja 

Ezen a héten szerdán 20.30-kor a Hogyan nevezzelek? című vígjáték, szombaton 20 órakor pedig a Valahol Európában című musical kerül bemutatásra.

Kőszegi Ostromnapok 

Kőszegen, augusztus 29.-én és 30.-án kerül sor a hagyományörző találkozóra. A programok pedig a következők: 
Augusztus 28: 17.00 – Népzenei koncert és néptáncbemutató

hirdetes
                        19.00 – Táncház a Hajnalcsillag Néptáncegyüttessel

Augusztus 29.-én pedig lehetőség nyílik visszarepülni az időben és megemlékezni Kőszeg megvédéséről. A programok között szerepel többek között a hagyományörző csapatok érkezése, este nyolctól pedig Tüzes támadás – Török csapatok éjszakai rajtaütése, ezt követően 20.45-től Tűztánc lesz látható. 

Augusztus 30.-án betekintést nyerhetünk a katonai táborokba, gyermekprogramok és bemutatók is megrendezésre kerülnek, és még sok más érdekes esemény, melyet nem érdemes kihagyni.


Ezeken kívül természetesen még máshol is programokra lelhetünk hazánkban, azonban fontos, hogy minden esetben tájékozódjunk arról, hogy a megrendezésre kerülő eseményeket hogyan befolyásolják a korlátozások. 

Képek forrása: pixabay.com
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Magyar parlagi kacsa

Magyar parlagi kacsa: A 20. század elején a magyar parlagi kacsát már ősi magyar fajtaként... Tovább

Magyar nyelv

Magyar nyelv: legnehezebb  a világon. A magyar nyelv az uráli nyelvcsalád tagja, a finnugor... Tovább

Tovább a lexikonra