hirdetes

Tudd meg, mit tartogat a következő év a számodra!

Sz.F.
Olvasd el cikkünket és tudd meg te is, mit tartogat számodra a 2017-es év a horoszkópod szerint! Kíváncsian várom ezt az évet, és arra is kíváncsi vagyok, hogy be fog-e jönni az alábbi jóslat! 
Horoszkóp 2017

Kos


2017 fontos év lesz a kosok számára, magánéleti, munkahelyi és egészségi szempontból is. Amikor a dolgok bonyolódnak, te akkor is megállíthatatlan vagy. 2017-ben hasznát veszed majd a tapasztalataidnak, így elkerülheted, hogy ugyanazokat a hibákat ismét elkövesd. Az újévben válaszokat kapsz a kérdéseidre.

Az év első fele izgatottan telik majd, mivel nagyon dinamikusnak kell majd lenned. A legfontosabb feladatod az lesz, hogy jól végezd a munkád és bebizonyítsd, hogy nagyobb fizetést kapj. Az egoizmust és az irracionalizmust most félre kell tenned. Ha erre képes vagy, másként fogod szemlélni a világot és jobb emberré válsz, sikeres emberré. Ami most akadálynak tűnik, az később lehetőség lesz a számodra.

Az év második felében már nem a munkádé lesz a főszerep fontosabb lesz egy jó stratégia. Hagyd a dolgokat a természetes medrükben folyni, foglalkozz többet a szeretteiddel. Fejleszd a személyiséged, foglalkozz a családoddal. Meg kell tanulnod megértőnek lenni, örülj minden apróságnak attól függetlenül, milyen nehéznek tűnik az adott helyzet.
 
Horoszkóp 2017
A bikáknak nagy terveik vannak a 2017-es évre és biztosak benne, hogy azokat meg is tudják valósítani. Ha azt hiszed ismered magad, rá fogsz jönni, hogy tévedsz. Az új éveben kellemes tapasztalatokat szerezhetsz. Ami boldogsággal tölt majd el.  Sok mindent tanulhatsz az új évben. Kerülöd a változásokat, de néha ezek elkerülhetetlenek. A jelentős események után megváltoznak a céljaid, a prioritásod, talán még a személyiséged is.

Az első félévben a bika energikus lesz és készen áll arra, hogy megvalósítsa a terveit. A munkádban kihozod magadból a legtöbbet, de néha még így is elégedetlennek érzed magad. Most azonban előreléphetsz a munkádban is, amit eltervezel az sikerülni is fog.

Az év második felében az érzelmek vezérlik majd a bikákat. Ha boldog kapcsolatban élsz, akkor a szerelmetek idén valóban kiteljesülhet, elképzelhető az esküvő, vagy a gyermekvállalás is. Az egyedül lévő bikák jó eséllyel kezdenek bele egy kapcsolatba, azonban meg kell tanulniuk a jelen pillanatnak örülni. A bikák számára ez az év a szerelem és a sikerek éve lesz, így nem kell félned az érzelmektől. Ebben az évben rá fogsz jönni, hogy rengeteg jó tulajdonságod van és ha kitartó vagy, bármibe is kezdesz bele, az sikerülni fog.

Forrás
Horoszkóp 2017

Az ikrek határozatlansága kihatással van az életükre. Egyik pillanatban még boldogak, majd szomorúak, néha ők sem tudják, mit akarnak. Fontos, hogy eldöntsd, mire is vágysz, ha ezt tisztázod magadban a dolgok is könnyebbek lesznek. Az életed sokszor az egód irányítja, ami hosszútávon rossz hatással lehet rád.

Az év első felében, főként a tavasz kezdetén az érzelmeid vezérelnek majd. Ha egyedül vagy, most párt találhatsz. Ha kapcsolatban élsz, megeshet, hogy más szemmel fogod látni a párodat, ami akár még jó is lehet. Meg kell tanulnod leküzdeni a nagymértékű egoizmusodat, hogy megélhesd a csodás pillanatokat.

Az év második részében már a munkáé lesz a főszerep. Nem lesz minden rózsaszín, de türelemmel meg tudod valósítani a céljaid. Mindent szeretnél a lehető legjobban kivitelezni. Az akadályokat le kell küzdened, ne hagyd, hogy elvonják a figyelmed a céljaidról. A siker közepette se felejtsd el, hogy honnan indultál és mire is vágysz valójában. Ne hanyagold el a családod, mert őket nem tudod pótolni. Fontos, hogy ne veszítsd el az önbizalmad, meg kell találnod a lelki nyugalmat ahhoz, hogy boldog lehess.

Forrás
Horoszkóp 2017

A 2017 szerencsés év lesz a számukra. Akármennyi elintéznivalót is sikerül letudnod elégedetlen vagy, mert mindig többet akarsz. Nagyon elfoglalt leszel a munkáddal és a tanulmányaiddal. Amibe belekezdesz az sikerülni is fog, ha kitartó vagy. Hallgass a szívedre és küzdj a céljaidért.
Az év első felében sok mindent megoldasz, amit eddig csak halogattál. Azonban meg kell tanulnod kordában tartani az érzelmeidet. Ideje hagynod, hogy lemorzsolódjanak azok az emberek akik nincsenek rád jó hatással. A családoddal tölts több időt ahelyett, hogy olyan emberekkel lennél, akik negatívan befolyásolnak. Ha ez nehezedre esik, tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi jót nyújt neked az adott kapcsolat. Mérlegeld, hogy kik azok az emberek a környezetedben, akik rossz hatással vannak rád.

Az év második felében már érezni fogod, az első félévben elvégzett dolgok hatásait és ez boldogsággal tölt majd el. Még inkább küzdeni fogsz a céljaidért és a magánéleted is jobb lesz, mert a családoddal törődsz. A munkádat meg fogják becsülni, épp ideje, hogy észrevegyék, hogy a legjobb tudásod szerint teljesítesz. A céljaid megvalósításához ez most jó időszak. Légy vidám és bizakodó, ne hagyd, hogy az akadályok legyűrjenek, küzdj az álmaidért, mert neked is jár a boldogság.

Forrás
Horoszkóp 2017

Az év elejétől kezdve úgy érzed, hogy a munkád terén nem értenek meg, hiába beszélsz a céljaidról, senki sem érti, mit akarsz. Ne idegeskedj, inkább töprengj azon, hogy miért nem értenek meg téged. Előfordulhat, hogy már mindened megvan, de te elégedetlen vagy. Nincs abban rossz, ha az ember többet akar, ha közben nem felejti el értékelni azt amije van.

Az év eleje nagyon fontos lesz az oroszlán számára. Szánj egy kis időt önmagadra is. A munkádnak van értelme, de a makacsságod sokszor nem célravezető. Légy kitartó, ha a céljaidért dolgozol, elérheted azokat. Magánéleti téren minden rendben lesz, nem lesz okod a szomorkodásra. Az év első felében rengeteg mindent meg tudsz majd csinálni, de csak akkor ha türelmes vagy.

Az év második felében sokkal aktívabb leszel, mint valaha. Ha profitálni tudsz ebből az időszakból, akkor hamarosan nagy sikerekre számíthatsz. A párkapcsolatod remek, ha úgy érzed megtaláltad a másik feled, ebben az évben akár házasságra is számíthatsz. Ha még nincs párkapcsolatod, ne keresgélj görcsösen, mert úgy nem lehet párt találni.
hirdetes

Forrás
Horoszkóp 2017

Úgy tűnik, hogy minden jól megy, de a szűz a lelke mélyén tudja, hogy ez nem így van. Rémálmaid vannak, de nem tudod mi a gond, a válasz azonban benned rejlik. Új házat, autót, vagy kapcsolatot akarsz? Meg kell fejtened mire vágysz és mi az ami boldoggá tenne. Az érzelmeidről nem szívesen beszélsz, de segíthet, ha beszélgetsz a vágyaidról a családoddal vagy a szerelmeddel.

Az év első felében sokat fogsz dolgozni, ezzel azonban elérheted a vágyaidat. Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik boldoggá tesznek, ne akarj mindenképpen megfelelni másoknak. Ha úgy érzed szükséged van egy kis pihenésre, akkor lazíts. A céljaid eléréséhez fontos, hogy rendben légy érzelmileg.

Az év második felében lényeges dolgok történnek majd veled érzelmileg. Ha ezt az időszakot kibírja a kapcsolatotok, akkor megtaláltad a másik feled. Hosszú kapcsolatra számíthatsz. Ha egyedül élsz, akkor ideje a párkapcsolaton gondolkodnod. Ha jól érzed magad a bőrödben, könnyebben megtalálod a megfelelő párt is.

Forrás
Horoszkóp 2017

Rengeteg dologban bizonytalan vagy, úgy tűnik, most hiába keresed a válaszokat. Most ne törődj az ilyesmivel, inkább készülj fel a feladatokra, mert mozgalmas éved lesz. Az életed több területén is változások várhatóak, erre fel kell készülnöd. Foglalkozz a jó dolgokkal, ne merülj el a szomorkodásban, mert hajlamos vagy rá, hogy negatívan szemléld a dolgokat. Az év első felében nagyon aktív leszel, de meg kell tanulnod bízni magadban, ne mindig mástól várd, hogy segítsenek neked, mert te is meg tudod oldani a dolgaid. A döntéshozatalt nem szereted, de meg kell szoknod. Ne tétovázz, ha jó lehetőségekkel vagy körülvéve, merj cselekedni, ez kell a sikerhez.

Az első félévben sokkal többet kell dolgoznod, ha sikereket akarsz elérni. Ha szeretnél sikeresebb lenni, többet keresni akkor kétszeres erővel kell küzdened a vágyaidért. Csak az olyan helyzetekbe érdemes belemenned, amiből tudod, hogy győztesen jöhetsz ki. A magánéletedben előfordulhat, hogy több embertől is távol tartod majd magad, mert rájössz, hogy fölösleges értelmetlen kapcsolatokat fenntartani. A párodra és a családodra szánj több időt, ne foglalkozz az olyan emberekkel, akik nincsenek jó hatással rád.

Az ősz beköszöntével a párkapcsolaté lesz a főszerepe. Érzelmekre és biztonságra vágysz, de ez a két dolog együtt is elérhető. Ebben az időszakban jobban meg kell ismerned a saját érzelmeid. A boldog párkapcsolatért neked is tenned kell. Ha még nincs kapcsolatod, akkor hiányát fogod érezni, mert törődésre vágysz. A boldog kapcsolat mindenkinek jár, ha kapcsolatot szeretnél, akkor keresgélj, hogy megtalálhasd azt akivel boldog lehetsz. Néha azt gondolod, hogy túl sok elvárásod van, de ez nem igaz, egy boldog kapcsolathoz tudnod kell mit akarsz.

Forrás
Horoszkóp 2017

Az új évben sokkal sikeresebb leszel mint az előzőben. A kudarcok után végre elérheted a vágyaid, de ezért sokat kell dolgoznod. Azonban ne hagyd, hogy az új körülmények megváltoztassanak, légy önmagad. Az új év számodra feledhetetlen lesz. Most a munkára kell koncentrálnod ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne siránkozz azért, mert nincs időd pihenni, a céljaid elérésének érdekében most érdemes dolgoznod.

Az év első felében, egészen nyárig a feladataidra kell koncentrálnod. A prioritásokra szánj több időt, mert előfordulhat, hogy néha azt sem tudod majd, mihez kezdj annyi teendőd lesz. A magánéleted területén ne akarj rögtön minden gondot megoldani. Figyelj oda a szeretteidre, mert törődésre van szükségük, ha elhanyagolod őket, az rád is hatással lesz.

Az év második felében nyugodtabb időszakra számíthatsz. Ha már vannak gyermekeid, ők fejtörést okozhatnak, de meg tudod oldani a velük kapcsolatos dolgokat is. Állj a családod rendelkezésére, ne légy önző. Az év első feléhez képest már a munkatempódból is visszavehetsz egy kicsit, na persze nem hagyhatod el magad, mert a vágyaid eléréséhez szükség lesz a türelmedre. Légy segítőkész a családoddal szemben, ők is segítenek neked, hogy elérd a céljaidat és megértőek, ha nincs túl sok időd rájuk, de amikor velük vagy elvárják, hogy rájuk figyelj és ne a munkádon járjon az eszed.

Forrás
Horoszkóp 2017

Az újévben minden a terveid szerint alakul. Valami olyat fogsz felfedezni az életedben ami által jobb ember lehetsz. Az év tele lesz változásokkal, ami eleinte úgy tűnhet, hogy felforgatja a megszokott életed. Koncentrálj a jelenre, nem élhetsz mindig a múltban. Félsz a változásoktól, de most meg kell tanulnod a legapróbb változást is értékelni és örülni neki, mert jó dolgok történnek majd veled. A magánéletedé lesz a főszerep, de ne hanyagold el a tevékenységedet sem.

Az év első felében konfliktusokkal találod szemben magad, de meg kell tanulnod megoldani a nehéz helyzeteket is. Hajlamos vagy azt hinni, hogy csak neked lehet igazad, de most meg kell tanulnod engedni, mert nem mindig tűrik el neked az okoskodást. Ideje lesz megszabadulni az olyan emberektől, akik nincsenek rád jó hatással. Szereted, ha emberek vesznek körül, de sokszor ez értelmetlen, csak az egódat legyezgetik. Az újévben el fogod engedni azokat az embereket, akik semmit nem tesznek hozzá az életedhez és így boldogabb lesz a magánéleted is, mert több időt töltesz majd a családoddal. Ha kapcsolatban élsz, figyelj oda a párodra. Fontos, hogy kimutasd az érzelmeidet, ne légy zárkózott. Ha még nincs kapcsolatod, akkor lehetőséged lesz az ismerkedésre, de nem biztos, hogy rögtön meg is találod azt aki a számodra megfelel.

Az év második szakaszában ügyesen fogod megoldani a felmerülő problémákat. A tetteid sokszor az intuíciódat tükrözik majd, de ez nem gond, mert nem lehet mindent logikával megoldani. A környezeted nem mindig érti mit, miért csinálsz, viszont te ösztönösen tudod mit kell tenned azért, hogy elérd amit akarsz. A munkád területén nyugalomra számíthatsz, nem lesznek nagy változások. Nem biztos, hogy most minden célodat el tudod érni, de ez nem baj, mert az új év sokkal inkább a magánéletedről szól. Jó vagy abban amit csinálsz, így megbecsülésre számíthatsz.
hirdetes

Forrás
Horoszkóp 2017

Meg kell tanulnod örülni a pillanatnak. Nem lesz rózsaszín az év a számodra, de túl nehéz sem. Megoldhatsz egy olyan dolgot, ami jó irányba változtathatja az életed. A kényelmed kerül előtérbe, lassan komfortossá teheted a hétköznapjaidat. Nem minden bak dolgozik gőzerővel, ők valószínűleg nem elégedettek a munkahelyükkel, de lehetőségük lesz a változtatásra. Nem biztos, hogy az első munkahelyen megtalálod a helyed, ha úgy érzed, nem becsülnek meg, vagy nem keresel eleget, keress jobb munkahelyet.

Az év első felében sok változásra számíthatsz, ami jó hatással lesz az életedre. Végre előreléphetsz, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy cselekedj. Jól át kell gondolnod az adott helyzeteket, ne cselekedj meggondolatlanul még akkor sem, ha úgy érzed, tudod mit kell tenned. A sikerekhez megfontoltnak kell lenned. A tavaszi időszakban sokat kell majd gondolkodnod ahhoz, hogy megfelelően alakítsd a dolgokat. Nyárig a munkáé lesz a főszerep. Az érzelmekre is vágysz, de nem sok időd lesz a lelki dolgokkal törődni. Azonban ez egy olyan időszak lesz, amikor kiderül, kik az értékes emberek körülötted. Ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak, számodra ez egy fontos időszak, amikor a vágyaid eléréséé a főszerep.
Az év második fele nem lesz rossz, de könnyen úgy érezheted, hogy nincs elég erőd minden feladatra.

A prioritásaid azonban nem változnak. Egy hobbi jó hatással lenne az életedre, mert szükséged lesz a lazításra. A munka nagyon lefáraszt, ezért fel kell töltődnöd. Fáradtan gondolj arra, hogy van értelme annak amiért dolgozol. Próbáld meg a problémákat gyorsan megoldani, az idődet hasznosabb dolgokra is fordíthatod. A téli időszakban a munkádra már kevesebbet kell koncentrálnod, mert valahogy egyenesbe jössz, ekkor a magánéleté lesz a főszerep, végre a párodra is több időd jut.

Forrás
Horoszkóp 2017

Itt az ideje, hogy ne csapd be önmagad. Fel kell ismerned, hogy vannak olyan dolgok az életedben, amelyeken változtatnod kell. Ettől függetlenül meglehet, hogy nem szánod rá magad a változtatásokra, ez nem gond, amikor eljön az ideje, akkor majd teszel érte. Rengeteg kérdést kell feltenned magadnak. Tisztában kell lenned vele, hogy mik a céljaid, hogy miért dolgozol. Meg kell találnod a legjobb megoldásokat, főként a munkádban. Foglalkoznod kell az életeddel és tenned kell a vágyaidért. Gondold át mit akarsz és kezdj el dolgozni érte.

Az év első fele, egészen tavaszig nehézkes lest a vízöntők számára, sokszor a családjukkal is meggyűlhet a bajuk, ha türelmesek, könnyedén átlendülhetnek ezeken. Beszélgess és ne okoskodj. A legjobban úgy oldhatod meg a nehézségeket, ha nem idegeskedsz. Amikor ezen az időszakon túllendülsz nyugodtabb időszak vár rád. Harmóniára kell törekednek a kapcsolatod és a családi életed terén. A párodra több időt kell szánnod, mindamellett, hogy neked is szükséged van a feltöltődésre és rád férne egy kis pihenés.

Az őszi időszakban magaddal is foglalkoznod kell. Előfordulhatnak nehézségek a kapcsolataid terén, de megoldod a feladatokat. Ha még nincs párod, előfordulhat, hogy felbukkan az a személy, akivel el tudnád képzelni az életed. Az év számodra tele volt kihívásokkal, sok mindenen sikerült változtatnod és a családi életed is boldogabb lett, így az év végére már rád fog férni egy kis lazítás. Boldogabb leszel és örülni fogsz, hogy komoly döntéseket hoztál, amelyek jó irányba terelték az életed. Ha nem tudtál mindent megvalósítani, amit szerettél volna, ne csüggedj, nem lehet mindent rögtön megoldani. Jobban megismerted önmagad és tudod mi az amire vágysz, így már könnyebb lesz megvalósítani a céljaidat.

Forrás
Horoszkóp 2017

A változások, amelyekre számíthatsz kellemesek lesznek, mert rávilágítanak, hogy milyen csodálatos világban élsz. A te saját világodban boldog vagy, de a külvilágot is észre kell venned, meg kell tanulnod toleránsnak lenni ahhoz, hogy sikeres éved legyen. Előfordulhat, hogy a munkádnak szenteled az időd nagy részét, jobb munkahelyre is lesz esélyed. A tevékenységednek eredménye is lesz és ez jó hatással lesz az önérzeted. Nem másokkal fogsz törődni, hanem a saját céljaidat tartod majd szem előtt.

Az év első felében a munkád sok időt vesz majd igénybe, de a szeretteidre is jut majd időd. Tudod, hogy van értelme annak, amit teszel, mert csak így érheted el a vágyaidat. Ha munkahelyet váltasz gondold át többször mielőtt belevágsz, mert a legjobb lehetőséget érdemes választani. Olyan munkára van szükséged, ahol megmutathatod a tudásod és ahol úgy érzed, hogy megéri dolgozni. A sok tevékenység mellett a magánéletedre is szánj időt.

Az érzelmeké lesz a főszerep az őszi időszakban. A romantika és a vidámság uralja majd ezt az időszakot. Mivel eleget dolgoztál az első félévben, most végre azzal törődhetsz, ami boldoggá tesz. Lesz időd a közös programokra és ettől sokkal jobb lesz a kedved is. Az egyedül élő halak is párt találhatnak, de fontos, hogy a belső értékeket keressék és ne a szépséget. Az őszi időszak nyugalmat és vidám pillanatokat tartogat neked.

Forrás
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Vénusz-barlang

Vénusz-barlang: Magyarország egyik legnépszerűbb és legjelentősebb barlangja. Az ún.... Tovább

Budapesti Operettszínház

Budapesti Operettszínház: A főváros egyetlen ilyen műfajú intézménye. Az egykori Somossy... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek