hirdetes

Napsugaras őszünk lesz, vagy jönnek a hideg idők? Mutatjuk milyen idő vár ránk a héten!

VN

Eddig, ha lehet ilyet mondani egy fél hét után, kegyes volt az ősz hozzánk. Több napsugaras napunk is volt már szeptemberben. Vajon folytatódik ez a tendencia, vagy fel kell készülnünk a hűvösebb, ősziesebb napokra? Mutatjuk az Országos Meteorológiai Szolgálat heti időjárás előrejelzését, amiből minden kiderül!

Szeptemberi időjárás előrejelzés

Hétfői időjárás előrejelzés

A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütésre, száraz időre számíthatunk. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 20 és 26 fok között várható. Késő estére általában 8 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Keddi időjárás előrejelzés

Jobbára derült, száraz idő várható kedd hajnali órákban. Az északi vidékeken vonulhat fel vékony fátyolfelhőzet hajnalban, ekkor foltokban átmeneti pára, köd képződhet, a nyugati tájakon esetleg rétegfelhős körzetek is előfordulhatnak. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. Hajnalra általában 5 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet, de a vízpartok mentén és a városokban ennél enyhébb, elsősorban az északi völgyekben, illetve a homokhátságokon ennél hidegebb is lehet. Napközben gyengén felhős, napos időre lehet számítani. Csapadék nem várható. Mérsékelt marad a változó irányú szél. A délutáni órákban 21, 26 fokot mérhetnek.

hirdetes

Szerdai időjárás előrejelzés

Többnyire derült, napos idő várható, csapadék nélkül, esetleg délen lehet kicsivel több felhő. Hajnalban néhol pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. A délkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 4 és 12, délután 22 és 27 fok között alakul.

Csütörtöki időjárás előrejelzés

Napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Hajnalban néhol pára-, illetve ködfoltok kialakulhatnak. A délkeleti, keleti szél napközben főleg a Dunántúlon időnként megélénkül. A hajnali 5, 12 fokról délutánra 23 és 28 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

hirdetes

Pénteki időjárás előrejelzés

Nagyrészt gyengén felhős, napos időben lesz részünk. Csapadék nem várható. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 6 és 13, a maximum 24 és 28 fok között várható.

Szombati időjárás előrejelzés

Nagyrészt gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok kialakulhatnak. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 7 és 14, a maximum 24 és 29 fok között várható.

Vasárnapi időjárás előrejelzés

Nagyrészt gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok kialakulhatnak. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban 7 és 15, délután 24 és 29 fok között alakul.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Nobel-díj

Nobel-díj: 13 magyar. A Nobel-díjat a svéd kémikus és feltaláló Alfred Nobel alapította.... Tovább

Ferenc József

Ferenc József: I. Ferenc József osztrák császár, magyar és cseh király, az... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Kirándulás