hirdetes

II.Erzsébet életvezetési tanácsai neked is hasznosak lehetnek!

Bettina

Erzsébet királynő 10 olyan tanácsot adott az idősödő korosztály számára, ami segít abban, hogy elfogadjuk azt ami ellen nem tudunk tenni, és megtanuljunk úgy élni, hogy értékeljük azt amink van. Olvasd el te is, hogy milyen 10 életvezetési tanáccsal látja el az olvasóit II. Erzsébet királynő!

II.Erzsébet királynő

Erzsébet királynő nagyon hasznos tanácsokat osztott meg a világgal. Lehet, hogy számodra is ezek a tanácsok vagy csak egy tanácsa fogja meghozni a változást, esetleg az elfogadást az életedbe. 
 1.Hagyd abba a diétát


A diéta nem ér semmit, csupán rossz közérzeted lesz tőle, és az is lehetséges, hogy pont az ellenkezőjét éred el, és plusz kilók jönnek fel rád. Táplálkozz helyesen, mértékkel, örülj a természet minden kincsének. Két dologra kell odafigyelned: kevesebb kalóriát, és több fehérjét fogyassz.

hirdetes

2.Fogadd el az ősz hajad


A hajfestés egy fura szokás, inkább fogadd el az ősz hajad! Változtass frizurát, de csak azért nem kell festened, mert ősz a hajad!

3.Csinálj számodra fontos dolgokat!


Ne halogass semmit, állítsd fel a fontossági sorrendet! Neked is lehetnek álmaid, mint bárki másnak. Ne mindig a mások problémája legyen a legfontosabb, fordíts energiát a saját álmaidra is. Légy te a legfontosabb önmagad számára!

4.Fogadd el a hibáidat!


Ne légy félénk, nyugodtan mesélhetsz a barátaidnak a hibáidról. Ne akard mindig tökéletes színben feltüntetni magad! Fogadd el, és szeresd a hibáiddal együtt önmagad! Az önirónia is a segítségedre lehet!

hirdetes

5.Ne sajnáld az időt!


Azokra a személyekre, akik igazán közel állnak hozzád, mindig fordíts időt. Tölts időt szeretteiddel, barátaiddal, nevessetek, csináljatok együtt bármit, ami boldoggá tesz. Az időd 50%-át azonban ne feledd magadra szentelni.

Lapozz a következő oldalra a folytatásért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Labdarúgás

Labdarúgás: a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb játéka. Angliából ered, de gyorsan,... Tovább

1000 éves határ

1000 éves határ: 1956-ig Gyimesbükk településrésze volt, ebben az évben önálló település... Tovább

Tovább a lexikonra