hirdetes

II.Erzsébet életvezetési tanácsai neked is hasznosak lehetnek!

Bettina
II.Erzsébet királynő

6.Kerüld a rutint!


Menj egy másik úton hazafele az üzletből, kerüld a rutinos dolgokat. Az agyad a megszokott, rutinos dolgokat egy idő után unalmasnak tekinti. Mozogj, ez segítségedre lesz, hogy más szemszögből nézd a világot.

7.Ne befolyásoljon mások véleménye


Ne aszerint éld az életed, hogy ez, vagy az éppen mit gondol rólad. Nem tudsz úgy élni, hogy mindenkinek megfelelj, élj úgy, hogy szeretni tudd a saját életed. Amikor abbahagyod a másoknak megfelelést, akkor meglátod, teljesen meg fog változni az életed.

8.A pénzhiány nem kifogás a lustaságra


Vannak olyan személyek, akiknek épp csak annyi pénzük van, amennyi szükséges. De vannak olyanok is, akik azért nem csinálnak semmit, nem szórakoznak, nem kirándulnak, mert azt mondják, hogy úgysincs pénzük rá. Ha van egy jó ötleted, kezdj neki, meglátod, meglesz rá a pénz.

hirdetes

9. Higgy a szeretetben!


A szeretetnek világmegváltó ereje van, akárhány éves is vagy a szeretet legyen a legfontosabb dolog a világon, ami vezérel az utadon.

10. Vidd véghez a lehetetlent!


Nem létezik olyan dolog a világon, amit lehetetlen lenne megoldani. 50-en túl is képes vagy valóra váltani az álmaid, csak fogj neki, és többé nem lesz lehetetlen az a dolog, amiről eddig azt gondoltad, hogy nem fog sikerülni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Erzsébet kilátó

Erzsébet kilátó: A főváros tetején lévő csodás kilátó, melyről belátható az egész... Tovább

Bükki Nemzeti Park

Bükki Nemzeti Park Magyarország egyik legszebb nemzeti parkja, mely az ország első nemzeti... Tovább

Tovább a lexikonra