hirdetes

Ingyenesek az eddigi fizetős balatoni strandok

Pi

Ősz van, de a jó időtől nem feltétlenül kell elbúcsúzni szeptemberben sem. Éppen ezért tűnik kecsegtetőnek az, hogy ingyenessé váltak az eddig fizetős balatoni strandok!

Ingyen mehetünk az alábbi strandokra

Itt van az ősz, itt van újra…

Sablonos, de attól még igaz és gyönyörű munka.

Ami a gyerekeknek rossz hír, az az idősebbeknek nem feltétlen az. Akármi is történik, a jó idő lassan véget ér, a május eleje óta hordott rövid nadrágok és lenge ruhák egy jó időre a szekrénybe kerülnek. Persze mint minden évben, idén is lehet számítani egy jól eső vénasszonyok nyarára, amit bizony ki is kell használni.

Mondjuk úgy, hogy lemegy az ember a Balatonra. Az ősz egyik legszebb tulajdonsága az, hogy csodás kirándulóidőt képes magával hozni, de arra is nagyszerű, hogy az ember kifeküdhet a napra és süttetheti magát még egyszer utoljára, anélkül, hogy komolyan veszélyeztetné a leégés réme.

hirdetes

Ha kis szerencsénk is lesz, akkor pedig akár még egyszer utoljára megmártózhatunk a Balatonban is.

hirdetes

Hogy miért fontos ez? Mert az egész nyáron át tartó sorban állások az ősz beköszöntével tovaszállnak és a strandok is próbálnak kedveskedni az egész évben hű és kitartó vendégseregnek úgy, hogy  ingyen strandolhatunk több balatoni strandon is szeptemberben.

Nem ár azonban észben tartani azt sem, hogy a strandolók ezután már csak saját felelősségre használhatják a már bezárt kijelölt fürdőhelyeket, mivel vízimentők már nem lesznek, valamint a kényelmi szolgáltatások is megszűnnek, mint pl. a mosdók vagy az értékmegőrző.

Akiknek ezek a feltételek megfelelnek, azoknak megmutatjuk, hogy hova mehetnek még egyszer élvezni a magyar tenger adta csodákat.

Ha szeretnéd élvezni a fürdőzés élményét az őszi szezonban is, akkor érdemes egy wellness szállodát választanod, ha lemész a Balatonra. A Residence Hotel Balaton az egyik legjobb wellness szálloda a Balatonon, ami mindössze 100 méterre helyezkedik el a parttól. A szálloda egy gyönyörű környezetben helyezkedik el, wellness részleg, beltéri élménymedence, pezsgőfürdő várja vendégeit, így akár akkor is élvezhető a fürdőzés élménye, ha kint hideg van. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Székesfehérvár

Manapság Fejér megye és a Székesfehérvári járás székhelye, Magyarország egyik legnagyobb... Tovább

Túrós csusza

Túrós csusza: Cukros vagy sós? Nagy talány, és tényleg létezik mind a kettő változat... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!