hirdetes

Új ingyenes kertmozi Budapesten, a Kopaszi-gáton

VN

Szereted a jó filmeket, még néha a rosszakat is? Szereted az olyan helyeket, ahol a nap végén egy kicsit leülhetsz megpihenni, a családoddal, pároddal, gyermekeiddel, barátaiddal, vagy egyszerűen csak egy magad, akkor meg is találtuk a helyet, ami a nyár következő részében a kedvenced lesz: megnyílt Budapest leghangulatosabb szabadtéri mozija a Lágymányosi-öbölben, a BudaParton. Ingyenes filmvetítésekre felkészülni!

Ingyenes kertmozi Budapesten

Ingyenes kertmozi a Lágymányosi-öbölben

A Lágymányosi-öböl egyébként is egy csodaszép pontja a fővárosnak, nem véletlenül érkeznek ide sokan egy kis kikapcsolódás gyanánt egyébként is. A Duna közelsége valahogy megnyugtatja az embert. Nyáron mindenki szeret vízpart közelébe lenni, még akkor is, ha nem is lehet benn úszni. Amíg nem sikerül valami nagyobb vízhez jutnunk, például a Balatonhoz, vagy éppen a tengerpartra, meg kell elégednünk a Duna látványával. Egyébként azt tudtátok, hogy a Duna budapesti szakaszán van strand, ráadásul az is ingyenes? Erről IDE kattintva tudtok meg részletes infókat, hol van pontosan, mikor nyit, kik mehetnek, és minden egyéb! Na de térjünk vissza a mozira…amit mondani akartunk az egésszel, hogy a legjobb dolog, itt a vízparton mozizni egyet a csillagos ég alatt egy meleg nyári estén, nem igaz? Randi ötletnek is tökéletes, de baráti, családi programnak is! A Lágymányosi-öbölben megbújó BudaPart ezért ingyenes hétvégi vetítéseket indít július 15. és augusztus 20. között.

hirdetes

Ingyenes kertmozi Budapesten minden hétvégén

Tehát július 15. és augusztus 20. között péntek és szombat esténként ingyenes vetítésekkel várják a filmrajongókat, kikapcsolódni vágyókat, és mindenkit, aki egy kicsit feltöltődne egy jó kis film alatt a Duna parton. Lesznek vásznon mostani sikerdarabok, de természetesen régi nagy klasszikusok is. A filmvetítések sötétedéskor kezdődnek, várhatóan 20:30 és 21 óra közöttre lehet jósolni a kezdési időpontot, a helyszín pedig a Kopaszi-gát amfiteátruma. Azt fontos tudni, hogy a vetítések szabadtériek, így nagyban meghatározza az időjárás a lebonyolítást. Eső esetében senki ne induljon el!

hirdetes

Milyen filmek lesznek a Kopaszi-gáti ingyenes kertmoziban?

Mint mondtuk, lesznek régebbi, és mostani filmek is, az aktuális filminfók miatt a hivatalos Facebook oldalukat érdemes követni , de azért néhány részletet mi is elárulunk. Tökéletes hang, micsoda film…vagy a Mission Impossible, szintén kihagyhatatlan örök darab, Utóhatás, Chicago, Jurassic World: Bukott Birodalom, mi már alig várjuk, ahogyan a Mamma Mia 2 is felkeltette az érdeklődésünket, de leadják a Halálos Iramban néhány részét is.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar akácméz

Magyar akácméz: Hungarikum, mely messze földön híres. A magyar akácméz világos, lágy,... Tovább

2010-es választások

 A 2010-es magyarországi országgyűlési választás volt a hatodik a rendszerváltás után.... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Belföld Érdekességek Magyarország Programajánló Szórakozás