hirdetes

Mutatunk 3 ingyenes korcsolyapályát Budapesten

VN

Budapest ünnepi fényekben villódzik, csak úgy száll a forralt bor, ünnepi kürtős kalács illat a neves terein, és érdemes a korcsolyáinkat is megélezni, ugyanis ingyenes jégpályákra is lehet lelni. Mutatok 3 nagyon szuper ingyenes korcsolyapályát Budapesten, nagyon jó helyeken!

3 ingyenes korcsolyapálya Budapest

Ingyenes korcsolyapálya Budapesten, az Óbudai Fő téren

Már tavaly is írtunk róla, hogy milyen szuper karácsonyi vásárra bukkantunk Óbudán, ahol megfizethető árakkal, idilli hangulattal, és jó kis ünnepi programokkal várják a vendégeket. Persze arról sem felejtettünk el szólni, és most még egyszer kiemeljük, hogy korcsolyapálya is van, ami ingyenesen igénybe vehető! Egyedül korcsolya bérléséért kell fizetni, ha valakinek nincsen saját, de szerintem ennek sincsen horror ára: 35-ös méretig 1000 Ft/pár; 35-ös méret fölött 1500 Ft/pár. A 3, kerület pályáira délután, estefelé érdemes érkezni, ugyanis sokszor délelőtt a kerületi óvodák, iskolák foglalják el a pályát – és ez természetesen meg is van nekik engedve. Az óbudai karácsonyi vásár a békásmegyeri hévvel nagyon könnyen megközelíthető, ott tesz ki a zöld zakatoló a kapuban!  

hirdetes

Ingyenes korcsolyapálya a Bazilikánál

A Bazilikánál található karácsonyi vásárt már Európa legszebb karácsonyi vásárának is választották, ami nem véletlen. A belváros ebben az időszakban csodaszép ünnepi fényekben úszik, minden sarkon van valami kis karácsonyi csoda. Pont ilyen karácsonyi csodához tudnám hasonlítani azt is, hogy a toronymagas árak mellett azért biztosítanak kedvező, sőt teljesen ingyenes korizási lehetőséget a legkisebbeknek. A műanyag jégpályán 12 éven alattiakat várják ingyenes korcsolyázási lehetőséggel. További kedvezményekről ebben a cikkben írtunk!  

hirdetes

Ingyenes korcsolyapálya Újpesten, a Szent István téren

„Idén is lesz ingyenes korcsolyázási lehetőség Újpesten. December 2-án, szombaton nyit ki Újpest közponjában, a Szent István téren az adventi vásár, mellette idén is ingyenes jégpálya fog működni.”-olvasható a kerületi lapban a remek hír. Még jégfolyosó is fog működni itt. Szintén egy kicsit békésebb karácsonyi vásár az újpesti, ahol inkább csak a helyiek vannak, és nem a turisták. Mi sokkal jobban szeretjük az ilyen programokat, ahol kevesebben vannak, jellemzően az árak is alacsonyabbak. Lehet hogy nincsen annyi fényszóró, mint a Bazilikánál, de a karácsonyi hangulathoz nem is ez kell, hanem a jókedv! Éppen ezért érdemes útba ejteni ezeket az idilli vidéki karácsonyi vásárokat is. 

Ha tehetitek, a Lillafüredi téli mesebirodalmat is fedezzétek fel idén! Tényleg nagyon különleges. Részetek itt!

Bár nem ingyenes, de a legendás Városligeti pálya is megnyitotta kapuit! Vannak kedvezményes családi belépők!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

1990-es választások

 A  rendszerváltás utáni első országgyűlési választás volt... Tovább

Rippl-Rónai József

Rippl-Rónai József: Rippl-Rónai József magyar festő- és grafikusművész, a 19. század egyik... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!