hirdetes

Megnyitotta kapuit a Lillafüredi Mesebirodalom - Mikulás vonattal utazhatunk el oda

VN

Lillafüred hazánk egyik legvarázslatosabb helye, legalábbis nekem személyes kedvencem – a táj télen, nyáron varázslatos, és most karácsonyra még egy plusz elemmel bővült az itteni programlehetőség, amire minden bizonnyal a legkisebbek is örülni fognak. Újranyit a Lillafüredi Mesebirodalom, ahová Mikulás vonattal utazhatunk.

Lillafüredi Mesebirodalom Mikulás vonat 2023

Mikulás vonat Lillafüreden

Lillafüred és környéke egy igazi kisvasút paradicsom, minden bizonnyal ez az egyik legszebb kisvasút útvonala, a többi pedig ebben a cikkben találod. Az ünnepek alkalmára kicsit átalakul itt a vonatozás, megalakult ugyanis a Mikulásvonat, ami 2023. november 30. és december 10. között újra elérhető. Hát nem mesés? Persze hogy az, hiszen a lillafüredi Mikulásvonat nem máshova robog, mint egyenesen a Lillafüredi mesebirodalomba. A Mikulásvonat egészen pontosan Miskolcról a kisvasút Dorottya utcai végállomása és a megújult Lillafüredi Mesebirodalom között zakatol majd. De mi is az a Mesebirodalom?

Lillafüredi Mesebirodalom

„Lillafüreden a Mesebirodalom kapuján belépve interaktív mesejátékba csöppenünk. Ahol idén találkozhattok a világ legvidámabb lényeivel, a Trollokkal, akikkel közös mentőakcióban vehettek részt. Együtt repülhetünk „a végtelenbe és tovább!” Toy Story-ból jól ismert Woody-val és Bo-val, új kalandokat felfedezve. Legyünk bátrak és segítsünk Kevinnek megvédeni a McCallister házat, hogy reszkessenek a betörők! A névsor pedig nem lehet teljes a Mikulás nélkül, aki otthonában ajándékokkal várja a gyermekeket.” – olvasható a Mesebirodalom beharangozójában. Egészen jól hangzik nem? Karácsonyrajongóknak, kisgyerekes családoknak keresni sem lehetne izgalmasabb programot! 

hirdetes

hirdetes

Igazi karácsonyi élmény a Lillafüredi Mesebirodalomban

A Mesebirodalom kapuján belépve a nagybetűs Karácsonyi élményben lehet részünk. Nemcsak egyszerű karácsonyi műsorok, és programok várnak ránk, hanem olyan karácsonyi csodavilágba kerülhetünk, amilyeneket csak filmekben szoktunk látni. Itt főműsoron a vidámság, kacagás, és karácsonyi hangulat van, amiről többek között a manók gondoskodnak. 

A részletes programtervet ITT találhatjátok, és a jegyárakról is van részletes leírás az oldalon, van olyan jegy, ami a vonatárat is magában foglalja, de van olyan is, ami az egyénileg érkezőknek szól, kizárólag csak a programokra. A vonatok indulása is megtalálható az oldalon. 

A környék legszebb látnivalóit ITT találod!  
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A pogány madonna

  Az egyik leghíresebb magyar filmről van szó. A Pogány Madonna 1980-ban forgatott,... Tovább

Szigetköz

Szigetköz: Magyarország egyik legszebb része a Szigetköz. A Győri-medence Duna és a... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Kirándulás Magyarország Magyarság Szórakozás Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!