hirdetes

5000-ért korcsolyázni a Városligetben? Vannak ingyenes korcsolyapályák is Budapesten!

VN

Hol vannak ingyenes korcsolyapályák Budapesten?

Ha a fővárosba valaki a korcsolyázásra gondol, szinte már látja is lelki szemei előtt a Városliget jegét. Hiába, azért ez csak egy igen legendás, neves pálya, ami sokak szívéhez hozzánőtt, viszont nagyon felment az ára. Noha vannak mindenféle családi, és csoportos kedvezmények, amikről szintén írtunk cikkünkben, még így is húzós lehet sok mindenkinek. Ne bánkódj, ha te sem engedheted meg magadnak, nem kell idén sem a leghangulatosabb téli sport nélkül maradnod, ugyanis több helyen is nyitnak ingyenes téli korcsolyapályák is! Ami azt jelenti, ha van saját korcsolyád, akkor egy filléredbe sem fog kerülni ez a remek program. És amiatt, pedig ne bánkódj, hogy ez nem a Városliget, mert így legalább újabb szegletét megismerheted Budapestnek, új élményeket szerezhetsz, és még a tömeget, turisták hadát is elkerülheted! Hol vannak ezek az ingyenes koripályák Budapestne? Mutatjuk a listát! Amennyiben vannak még ötleteitek, írjátok meg nekünk Facebookon, vagy emailben, és bővítjük a listát!

Ingyenes korcsolyapálya Kőbányán

hirdetes

Irány kőbánya Szent László tere! Az egész cikk ötlete egyébként onnan jött, hogy megláttam, hogy Kőbányán lesz korcsolyapálya, méghozzá ingyenesen használható. Gondoltam magamban, ha kőbányán lesz, akkor miért ne lenne máshol? A Szent László tér egyébként is egy olyan hely, amit –ha valaki nem helyi lakos- messziről el szoktunk kerülni, pedig csodaszép. A Szent László templom megér néhány percnyi nézelődést, ha megnézitek, ti is megértitek, hogy miért! Na de kanyarodjunk vissza a korcsolyapályára! Nemcsak jégpálya, hanem még jégfolyosó is lesz! November 27-től január 29-ig, naponta 9-20 óráig mindenki ingyenesen igénybe veheti! A helyszínen bérlési lehetőség is lesz, menjetek és korizzatok a Szent László téren!

Ingyenes korcsolyapálya Békásmegyeren

A III. kerület is ki tett magáért jégpálya fronton, itt kettő, azaz 2 ingyenes jégpálya is lesz az ünnepi időszakban. A Fő téren és a Békásmegyeri piac közösségi terén is várják a korcsolyázni vágyókat. Ráadásul nemcsak korcsolyázni lehet, hanem remek adventi programokkal is készülnek. A pályák egyébként november 25-én nyitnak, azaz az első adventi hétvégén, és január 14-ig lesznek nyitva, minden nap 8-tól 8-ig. Korcsolyabérlés, büfé, koncertek, gyerekfoglalkozások is lesznek.

hirdetes

Ingyenes korcsolyapálya Újpesten

November 26-tól várhatóan január 8-ig lehet siklani a jégen Újpesten, méghozzá pontosan a Városháza mellett, a Szent István téren! Hétköznaponta délután 3-kor nyitják az ingyenes korcsolyapályát, és egészen este 8-ig be sem zárják. Hétvégente, ünnepnapokon, már reggel 9-kor lehet toporzékolni a kapuban, mert már délelőtt kinyit. Illetve szentestén, és szilveszterkor mindenki keressen más programot a családja, barátai körében, mert a pálya zárva lesz!
Budapest legnagyobb ingyenes korcsolyapályája eddig a Bálna volt, de sajnos csak tavalyi nyitvatartási adatokat találtunk, ahogyan a Bosnyák téri ingyenes pályával kapcsolatban sincsenek friss híreink, így ezekről még sajnos nem tudunk nyilatkozni.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Sebestyén Márta

Sebestyén Márta: 1957-ben született Budapesten Sebestyén Márta, aki hazánk legismertebb... Tovább

Bánki Donát

Bánki Donát: Bánki Donát magyar gépészmérnök, feltaláló és egyetemi tanár. Korának... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Magyarország Magyarság Programajánló Sport Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!