hirdetes

5+5 szívmelengető karácsonyi reklám, ami szinte már nem is reklám, hanem egy mese

VN, ZH
10 legszebb karácsonyi reklám 2020

Erste karácsonyi reklám

Idén az Erste Bank is nagyon nagyot alkotott! Higgy a szeretetben, higgy a karácsonyban!  Ehhez is készítsetek zsebkendőt szerintem! Akárhogyan is alakuljon az élet, a család mindig ott lesz neked, a reklám ezt mutatja be!
 


De a 2 évvel ezelőtti karácsonyi reklámjukat is érdemes megnézni!
 

Sainsbury’s 2014-es karácsonyi reklám

Nem éppen egy mai darab, már 6 éve jelent meg ez a reklám, de azóta is minden karácsonykor elő-elő kerül. Kíváncsi leszek, hogy mikor jön egy újabb ilyen jól sikerült karácsonyi reklámfilm, ami miatt majd veszít a népszerűségéből egy kicsit, mert a megjelenése óta töretlen a népszerűsége, ami egyáltalán nem meglepő. A kisfilm a Royal British Legion-el együttműködésben jött létre, és visszarepít minket egészen az első világháborúig. Nem utolsó sorban azért is érdemes megnézni idén, hogy kicsit emlékeztessük magunkat arra, hogy voltak már ennél rosszabb idők is.

hirdetes
 

A Google 2018-as karácsonyi reklámja

Azt hiszem mindenki ismeri a „nincs karácsony Kevin nélkül” szlogent. A Resszkessetek betörők egy olyan népszerű karácsonyi filmmé vált, ami még manapság is rengeteg embert leültet a tévé elé minden karácsony este, és azt hiszem nincs is ezzel semmi probléma, nálunk is volt már szuper karácsonyi program, hogy a családdal közösen nevettünk Kevinen hatalmasokat. Kevin legendáját kihasználva készítette el 2 éve a Google a karácsonyi reklámját, ami kicsit kakukktojás, mert nem nevezném nagyon meghatónak, de kreatívnak és ötletesnek mindenképpen! 

hirdetes
 

Mert, nincs karácsony Kevin nélkül!

A Heathrow Airport karácsonyi reklámja

A Heathrow Airport pár évvel ezelőtt cuki plüss macikkal próbálkozott, mert a cuki plüss maciknak mégis ki tud ellenállni?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Ipoly

Ipoly: A nagy magyarországi folyók egyike. Az Ipoly egy folyó Szlovákiában és Magyarországon,... Tovább

Fodros tollú magyar lúd

Fodros tollú magyar lúd: Az országban igen tradícionális a lúdtartás már hosszú ideje. Ez... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!