hirdetes

5+5 szívmelengető karácsonyi reklám, ami szinte már nem is reklám, hanem egy mese

VN, ZH

Karácsonykor valahogy minden egy varázslatos suhintás hatására egy kis időre megváltozik. Karácsonykor minden olyan más. Karácsonykor minden olyan kedves, még a reklámok is.

10 legszebb karácsonyi reklám 2020

Karácsonyi reklámok

Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor én az a típus vagyok, aki tud mérges lenni, ha valaki, egy szerintem izgalmas reklám közben egyszerűen csak fogja magát és elkapcsol egy másik adóra. Nem sokszor nézek tévét, de ha igen, akkor általában végig nézem az összes reklámot, sőt van olyan, hogy a reklámokat jobban nézem, mint a műsorokat. Elemezgetem őket, összehasonlítgatom. Innen már gondolhatjátok, hogy az egyik kedvenc műfajom a karácsonyi reklám. Egyszerűen oda meg vissza vagyok értük, éppen ezért össze is gyűjtötte nektek pár kedvencemet, amik azt hiszem nektek is fognak tetszeni!

Karácsonyi reklámok, amiket nem lehet nem szeretni

Persze nem azokról a karácsonyi reklámokról beszélek, amiknek a közvetlen vásárlásra ösztönzés a céljuk, hogy itt most szuper akciós a karácsonyi égősor, persze csak ha rögtön kettőt veszel, vagy hogy mennyire jó árban van a szaloncukor, esetleg minden játékra adnak 5% kedvezményt is. Hanem azokra a legendás karácsonyi kisfilmekre, amik már inkább rövidfilmek, mesék, szórakoztató produkciók mintsem filmek, noha megjelenik benne az adott márka persze, hiszen Coca-Colával teljes csak az ünnep, és sorolhatnánk. Már megmutattam nektek a Coca-Cola idei reklámfilmjét, ami engem nagyon, nagyon meghatott, IDE kattintva ti is megnézhetitek, de készítsetek elő zsebkendőt hozzá! Most e mellé még gyűjtöttem pár karácsonyi reklámot, remélem nektek is annyira tetszeni fog, mint amennyire nekem. 

hirdetes

John Lewis karácsonyi reklám

A brit áruház karácsonyi reklámfilmjei olyannyira nagy sikert szoktak aratni, hogy vannak amberek, akik egész évben ezt várják. Bár hazánkban nincs jelen a piacon a John Lewis, biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül sokan látták már az ő reklámfilmjeiket, még egy ilyen mottó is van, amivel már sokszor találkoztam: „Onnan tudod, hogy közeleg a karácsony, hogy megjelenik a John Lewis karácsonyi reklámja”. Nézzük mivel álltak elő idén!

hirdetes
 


Bár ez is nagyon jól sikerült, azért a tavalyit is beszúrnám, egyrészt mert nekem nagyon nagy kedvencem, másrészt pedig mert van magyar vonatkoztatása, ugyanis nemcsak hazánkban forgatták, hanem nagyon sok hazai közreműködője is van.
 

Ígérem ez az utolsó tőlük, de ezt is nagyon szeretem, mert egyszerűen csodaszép, maga a kivitelezés is, de a gondolat is, ráadásul sosem volt még ennyire aktuális. Ha   szeretteinkről van szó, nincsenek legyőzhetetlen távolságok! Legyünk bármilyen messze egymástól, a szeretet összeköt, ezt tartsátok észben idén is!

Vannak még megható karácsonyi kisfilmjeim, lapozzatok hozzájuk egyet!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rubik kocka

Rubik kocka: napjainkban is az egyik legnépszerűbb játéknak számít világszerte. Rubik-kocka... Tovább

Birsalmasajt

Birsalmasajt: Esetében tradícionális magyar édességről beszélhetünk. A birsalmasajt... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!