hirdetes

Közös programok, barátokkal

Silkó Noémi

Biztosan te is sokszor gondolkozol azon, hogy csinálnál, szerveznél valami közös programot a barátaiddal, azonban nincs ötleted. Lehet, hogy a moziban már éppen nem megy semmi olyasmi, ami érdekelne, vagy csak szimplán valami aktív kikapcsolódásra vágysz, akkor íme pár ötlet, hogy hova mehetnétek eltölteni egy igazán jó kis napot a haverokkal.

Barátokkal közös programok

Paintball

Főleg most ebben az időszakban az egyik legjobb közös program lehet a paintball. Ha még nem volttok, de mondjuk gyerek táborokban vagy a suliban szerettetek szam háborúzni, akkor mindenképp érdemes kipróbálni. De ez egy kicsit fájdalmasabb verziója lehet a számháborúnak, ezért érdemes jól beöltözni. Ez a program egyébként azért is nagyon jó, mivel minden előírásnak megfelel ebben a helyzetben. Kisebb fős csoportokban is mehettek, de minél többen vagytok, annál élvezetesebb lehet és mindenekelőtt, érdemes előre kinézni egy helyszínt és időpontot foglalni.

Gokart

Ha szeretitek a versenyt, gyorsaságot, kocsikat, sebességet, akkor imádni fogjátok a gokartot. Mondjuk ehhez szükséges vezetői tudás, és egy meghatározott életkor is, tehát nem biztos, hogy mindenki számára elérhető a csoportban. Nem is a legolcsóbb programok közé tartozik, de viszont hatalmas élményt nyújt mindenki számára. Ez is megfelel a biztonsági kritériumoknak. Érdemes itt is csapatban érkezni és előre nézni pályát és időpontot is, hiszen mostanság eléggé megnőtt az ilyen szabadtéri programok iránti kereslet.

hirdetes

Bob

hirdetes

Eléggé valószínű, hogy ti is a Balaton környékén nyaraltok. A gokarthoz kicsit hasonló lehet a bob is, amelyet a tó környékén, sok helyen megtalálhatsz. A csúszás közben még fotót is készítenek, amelyet megvásárolhatsz és eltehetsz emlékbe. Ez általában nem egy egész napos program, de nagyon jó szórakozás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kalandpark

Szintén a Balaton környékén, már egyre több kalandparkot is találhatsz. Különböző korosztályoknak megfelelően választhattok helyszínt vagy nehézségi szintet különbözőpályákon. Ez a fajta program azért igényel egy kis erőnlétet, viszont nagyon jó szórakozás az egész csapat számára. Mindenki kipróbálhatja, kibiztosítva ugyan, de azt, hogy milyen közlekedni a fák között és azok tetején.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szepesi György

Szepesi György: magyar rádiós sportkommentátor, „az Aranycsapat tizenkettedik... Tovább

Nemzeti érékek

Nemzeti érékek: magyarságunk legnagyobb büszkeségei. Azok a dolgok, helyek, személyek, melyek... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás