csapatépítő, program

Közös programok, barátokkal

Silkó Noémi

Biztosan te is sokszor gondolkozol azon, hogy csinálnál, szerveznél valami közös programot a barátaiddal, azonban nincs ötleted. Lehet, hogy a moziban már éppen nem megy semmi olyasmi, ami érdekelne, vagy csak szimplán valami aktív kikapcsolódásra vágysz, akkor íme pár ötlet, hogy hova mehetnétek eltölteni egy igazán jó kis napot a haverokkal.

Barátokkal közös programok

Paintball

Főleg most ebben az időszakban az egyik legjobb közös program lehet a paintball. Ha még nem volttok, de mondjuk gyerek táborokban vagy a suliban szerettetek szam háborúzni, akkor mindenképp érdemes kipróbálni. De ez egy kicsit fájdalmasabb verziója lehet a számháborúnak, ezért érdemes jól beöltözni. Ez a program egyébként azért is nagyon jó, mivel minden előírásnak megfelel ebben a helyzetben. Kisebb fős csoportokban is mehettek, de minél többen vagytok, annál élvezetesebb lehet és mindenekelőtt, érdemes előre kinézni egy helyszínt és időpontot foglalni.

Gokart

Ha szeretitek a versenyt, gyorsaságot, kocsikat, sebességet, akkor imádni fogjátok a gokartot. Mondjuk ehhez szükséges vezetői tudás, és egy meghatározott életkor is, tehát nem biztos, hogy mindenki számára elérhető a csoportban. Nem is a legolcsóbb programok közé tartozik, de viszont hatalmas élményt nyújt mindenki számára. Ez is megfelel a biztonsági kritériumoknak. Érdemes itt is csapatban érkezni és előre nézni pályát és időpontot is, hiszen mostanság eléggé megnőtt az ilyen szabadtéri programok iránti kereslet.

Bob

Eléggé valószínű, hogy ti is a Balaton környékén nyaraltok. A gokarthoz kicsit hasonló lehet a bob is, amelyet a tó környékén, sok helyen megtalálhatsz. A csúszás közben még fotót is készítenek, amelyet megvásárolhatsz és eltehetsz emlékbe. Ez általában nem egy egész napos program, de nagyon jó szórakozás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kalandpark

Szintén a Balaton környékén, már egyre több kalandparkot is találhatsz. Különböző korosztályoknak megfelelően választhattok helyszínt vagy nehézségi szintet különbözőpályákon. Ez a fajta program azért igényel egy kis erőnlétet, viszont nagyon jó szórakozás az egész csapat számára. Mindenki kipróbálhatja, kibiztosítva ugyan, de azt, hogy milyen közlekedni a fák között és azok tetején.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában

Szótár

Müpa Budapest

MÜPA: A Müpa Budapest legfiatalabb, a 21. század eleji igényeknek maradéktalanul megfelelő,... Tovább

Teller Ede

Teller Ede: az egyik, ha nem a leghíresebb magyar fizikusnak számít. Teller Ede életének... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás