hirdetes

Közös programok, barátokkal

Silkó Noémi
Barátokkal közös programok

Szabaduló szoba

Ez egy kicsit másfajta kikapcsolódás, inkább egy kis agytorna. Itt nem a sportos személyek villogtathatják meg tudásukat, hanem az okosabbak, leleményesebbek, persze a sportos és az okos nem zárja ki egymást. Érdemes alaposan körbe nézni, hiszen nagyon sok fajta szabadulós szoba létezik. Bepillantást nyerhetsz a kedvenc sorozatod, vagy filmed világába is, de pikk pakk azon kaphatod magad, hogy egy kitalált gyilkossági ügyet kell megoldanod. Ha többen is érkeztek, akkor akár kettő vagy több csapatban is versenyezhettek, hogy ugyanazt a feladványt melyik csapat oldja meg hamarabb.

Cyberjump – Trambulinpark

Kiskorában a legtöbb ember imádta a trambulint, de sajnos egyszer csak azon kaphattuk magunkat, hogy már kinőttük. Ma már erre is van megfelelő megoldás, hiszen léteznek olyan trambulin parkok, amelyek felnőttek számára egyaránt igénybe vehetők. Sőt még valamikor az esti órákban, ha nem szeretnétek magatok mellett egyáltalán gyerekeket, akkor sokszor rendeznek esti trambulinos partykat is meghatározott korosztálynak. Nagyon nagy buli az egész társaság számára. Mindenki felidézheti egy kicsit a gyerekkorát és emellett arról nem is beszélve, hogy rengeteg kalóriát is égethetünk.

hirdetes

Láthatatlan kiállítás

Az egyik legérdekesebb program, amit legalább egyszer muszáj kipróbálnotok. Ebben az esetben a barátaiddal megtapasztalhatjátok, hogy milyen is az élete egy látássérült embernek. Nem is gondolná az ember, amíg nincs ebben a helyzetben, hogy mennyi nehézséggel küzdenek meg ezek az emberek nap mint nap. Nagyon tanulságos és érdekes az egész kiállítás, ahogy már említettük, mindenképp érdemes kipróbálni.

hirdetes

Bubble football-Buborékfoci

Szintén egy nagyon jó, vicces és sportos program. Minden lehetséges feszültséget kiadhattok magatokból, ha netán van. De tényleg egy nagyon jó csapatépítő program a társaság számára. Azért nyilván fontos emellett, hogy normális keretek között szórakozzunk, nehogy baleset, vagy sérülés legyen a vége.

Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy a barátaiddal össze tudjatok hozni valami remek napot és, hogy kipróbáljatok valami újat. Az élet nagyon rövid és sajnos nem lehet tudni mikor ér véget, ezért érdemes tényleg lehetőségeinkhez képest a legtöbb dolgot, újdonságot kipróbálni, tapasztalatokat szerezni, hiszen csak egyszer él az ember.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Pünkösd

Pünkösd: A Katolikus Egyház egyik legnagyobb ünnepe. A pünkösd a húsvét utáni 7.... Tovább

Ókeresztény Mauzóleum

Ókeresztény Mauzóleum: A pécsi ókeresztény sírkamrák elnevezésű régészeti bemutatóhely... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás