hirdetes

Különleges kávézók Budapesten!

S.N.

Budapesten egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amikor egy kávézóban nem csak nagyon finom kávét, de valamilyen élményt is kínálnak. Ezáltal egy egyszerű kávészünet is sokkal jobb és emlékezetesebb lehet. Ebben a cikkben pedig összegyűjtöttük számotokra a legkülönlegesebb kávézókat Budapesten!

Különleges kávézók Budapesten!

Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó

Jó hír a Harry Potter rajongóknak! Sajnos a közel jövőben nem valószínű, hogy el tudunk majd látogatni a londoni Warner Bros stúdiójába, hogy megnézzük a csodálatos Harry Potter kiállítást, de ebben az új kávézóban hasonlóan fantasztikus élményeket szerezhettek, itt Budapesten! Nem csak varázslatos kávét ihatsz, de megkóstolhatod akár a híres vajsört is, egy igazi roxforti köpenyben! A mágia pedig itt nem ér véget, hiszen kóstolhatsz még színváltós italokat, vagy hidegen füstölő kehelyből akár koktélozhattok is. Emellett pedig részt vehettek különféle izgalmas programokon, vagy letesztelhetitek a Harry Potter tudásotokat és részt vehettek egy kvíz játékon is, amit csak a legnagyobb rajongók tudnak megoldani. A fantasztikus kávé mellé még garantált a fantasztikus élmény, szóval a garantált férőhelyek miatt érdemes nektek is minél előbb asztalt foglalni.

hirdetes

Zoo Café- Állati jó hely!

Budapesten az egyik legismertebb különleges kávézó, a Zoo Café. Ezen a különleges helyen a kávézás mellett, pedig lehetőségetek nyílik akár nem mindennapi állatokat is megsimogatni. Simogathattok egy gyönyörű cicát, vagy nyuszit is, de akár érinthettek egy igazi kígyót is. Egy kávézó amely előtérbe helyezi az emberek és állatok kapcsolatát, és olyanoknak is lehetőséget ad az állatok szeretetére, megismerésére, akiknek egyébként otthonukban nincs lehetőségük az állattartásra. Kicsik és nagyok számára is egyaránt nagyon élvezetes program, arról nem is beszélve, hogy milyen fantasztikus fényképeket készíthettek a csodálatos állatokkal. Nagyon jó program lehet akár egy első randinak is, hiszen egy beszélgetős, ismerkedős, kávézós program mellé még csodás élményeket ad!

hirdetes

Cat Café

Akik meg a macskák szerelmesei, azoknak pedig mindenképpen érdemes ellátogatni a Cat Café-ba, ahol kávézás közben több, mint 10 cica vesz körbe egyszerre! A Zoo Cafégoz hasonlóan ez a hely is állatian jó hely, ami remek hely felnőttek és gyermekek számára egyaránt!


A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Zsolnay porcelán

Zsolnay porcelán: Hungarikum. A Zsolnay márkanév a hagyomány, az egyediség, a művészi érték... Tovább

1896-os millenniumi ünnepségek

1896-os millenniumi ünnepségek:  Az 1896-os millenniumi ünnepségek Magyarország... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek