hirdetes

Különleges kávézók Budapesten!

S.N.
Különleges kávézók Budapesten!

Nem Adom Fel Kávézó

Budapest első kávézója, amelyet fogyatékossággal élő emberek alapítottak és működtetnek.
Szerintünk egy fantasztikus kezdeményes, amit gyarapítani is kellene. A kávézóban csak fogyatékossággal vagy megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat. A kávézóban nagyon sok érdemes programon is részt vehetsz, és emellett  támogathatod a Nem adjuk Fel Fejlesztő és Vendéglátó Szociális Szövetkezetet is. Nagyon sok élményt szerezhet itt is az ember amellett, hogy csodálatos emberekkel ismerkedhet meg, akik igenis mernek nagyot álmodni és küzdeni is azokért. Szóval mindenképpen megéri legalább egyszer ellátogatni és meginni egy finom kávét!

Empathy Café & Bistro

A legjobb hely hiszen itt nem csak magunknak kedvezünk egy finom kávé elfogyasztásával, hanem támogatjuk ezzel a magyar Vöröskeresztet. Egy már biztos, hogy az itt fogyasztott kávé kétszer olyan jól fog esni, hiszen tudjuk, hogy az árát biztosan jó célokra fogják fordítani! Már csak ezért is megéri legalább egyszer ellátogatni a kávézóba!

hirdetes


hirdetes
Café Frei

Magyarország egyik legismertebb kávézója, azonban mindenképpen említésre méltó. Most már nem csak Budapesten elérhető, hanem országszerte egyre több ponton is. Frei Tamás, alapító pedig elhozta nekünk a világ legfinomabb kávéit, a világ minden pontjáról, amiket kiváló és szakképzett baristák készítenek minden kávézóban. A kávézók általában a Libri könyvesboltok üzleteiben találhatók, így ha találsz egy számodra tetszetős könyvet, akkor egy isteni kávé mellett gyorsan át is lapozhatod. De már egyre több különálló helyszínen is fellelhető, a nagy népszerűségre való tekintettel. Itt garantáltan megkóstolhatod a különböző kultúrák kávéjait, így ezáltal biztosan megkóstolva valami újat, különlegeset.


Rengeteg Romcafé- avagy Míves 2.0

Egy kuckó, ahol minden korosztály talál magának valami izgalmas „romot”.  A széles választék mellett, itt akár kávézás közben gameboyozhattok is. De már magában az is nagyszerű, mesebeli élményt nyújt, ha csak belépünk a kávézóba. Emellett több száz féle tea, forró csoki és kávé különlegesség közül kóstolhatjátok meg azt, amely számotokra a legvonzóbb. Egy igazán hangulatos, barátságos hely, ahová a kávé imádóknak legalább egyszer muszáj ellátogatniuk!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Tüskevár

Tüskevár: az egyik leghíresebb magyar regény. A Tüskevár Fekete István tollából származik... Tovább

Walesi bárdok

Walesi bárdok: Az egyik leghíresebb magyar vers, melyet minden magyar ember általános iskolai... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek