hirdetes

A 10 leghatékonyabb hangulatjel a Facebook marketingben

VN

Tudod mi a legjobb az hangulatjelekben, miért olyan sikeresek, hogyan tudtak ilyen hihetetlen népszerűségre szert tenni, azért, mert szavak nélkül képesek kifejezni mindent, mert az úgynevezett emojikkal tulajdonképpen egy teljesen új nyelv nyílt meg, egy univerzális, ami mindenki számára érthető, és minden nyelven ugyanazt jelenti. Ezért te sem teheted meg, hogy mellőződ ezeket a kis színes figurákat, ikonocskákat a facebook vagy akár Instagram marketingedben. Hiszen ezek segítenek, hogy az üzeneted könnyebben érthető legyen, könnyebben átmenjen a közönségednek. Egy kutatás szerint, a hangulatjeles Facebook hirdetések 22%-kal jobban teljesítenek, hagyományos társaiknál. Itt az ideje, hát, hogy te is elkezd őket használni. Na igen, de melyiket válaszd a sok közül? Ebben is segítünk, mutatjuk a 10 leghatékonyabb emojit! 

Top 10 hangulatjel facebookon

#1: A leghatásosabb hangulatjelek: Dollár

Hát igen, egy-egy kampányban mi is lehetne hatékonyabb a pénznél ugye? Mikor használhatod? Abban az esetben célszerű, ha valamilyen pénzügyi szolgáltatásról, pénzkeresési lehetőségről, spórolásról, esetleg szuper akcióról van szó, tehát aminek némi köze valóban van pénzhez, megtakarításhoz. A pénz láttára az emberek szeme valósággal felcsillan, így nagyobb érdeklődést fognak mutatni a posztod, hirdetésed iránt, de ennek semmi értelme nincs, ha aztán csalódniuk kell. 

#2: A leghatásosabb hangulatjelek: Like

A közösségi média platformokon minden a likeok körül forog, így nem véletlen, hogy a felfelé mutató hüvelykujj szimbólum is nagyon hatékony tud lenni. Ez igazából egy gesztus, amikor azt akarja közvetíteni, hogy ez minden rendben van, vagy ezt szeretjük csinálni, nekem is bevált, azt kommunikálja az emberek felé, hogy itt bizony valami jó dologról van szó, amiből ki kell venniük a részük nekik is. 

hirdetes

#3: A leghatásosabb hangulatjelek: Tűz

Én viszonylag sokszor találkozok ezzel az emojival, és mint kiderült nem véletlenül kapja meg annyira a szemem minden alkalommal, ha jobban belegondolunk már a színe is igen figyelemfelkeltő, de a mondanivalója is, ha van valami jó ajánlatod, vagy esetleg egy új terméked, akkor mindenképp használd ezt a hangulatjelet!

#4: A leghatásosabb hangulatjelek: Rakéta

Szárnyalunk, mint a rakéta, a határ a csillagos ég! Semmi sem száguld olyan csúcssebességgel, mint egy rakéta, nem igaz? Az emberek pedig kíváncsiak rá, hogy mi az, ami ilyen jól teljesít!

hirdetes

#5: A leghatásosabb hangulatjelek: Dollár smiley

A pénz hatalmas erő, erről már a dollár emojinál írtunk, éppen ezért egy másik pénzes hangulatjel is a listára került, ez pedig egy smiley, aminek nemcsak a szemei, hanem kiöltött nyelve is dollárt ábrázol, pénz folyik mindenhonnan… Ez a csábító pénzjel emoji arc a legjobb módja annak, hogy az ügyfeleket a hirdetés felé vonzza, akik valamilyen juttatást, kedvezményt fognak remélni tőled, ezt azért ne feledd!
 

Lapozz, mert mutatjuk még az emojikat, hangulatjeleket, amikkel nagy sikereket lehet elérni!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Macskafogó

A Macskafogó 1986-ban bemutatott magyar–német–kanadai rajzfilm, amelyet Ternovszky... Tovább

Eger ostroma

Eger ostroma: Eger ostroma 1552-ben, az Oszmán Birodalomnak utolsó hadieseménye volt, melyet az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Külföld Magyar
X
Kövess minket facebookon!