hirdetes

A 10 leghatékonyabb hangulatjel a Facebook marketingben

VN
Top 10 hangulatjel facebookon

#6: A leghatásosabb emojik: Növekedés diagram

Az a fránya növekedés…A növekedést mindenki szereti, még talán a pénznél is jobban. Hogy miért? Mert pénzt termel, sokat! A diagram ikonok valóban hasznosak a vállalat növekedésének bemutatásában. Ha olyan statisztikákat közöl, amelyek szerint a vállalat nyeresége vagy ügyfélköre emelkedő tendenciát mutat, akkor ez az emoji felhasználható ennek az eredménynek a megjelenítésére, mivel a közönség azonnal megérti, hogy a hirdetés a vállalat növekedéséről szól, és hogy ez valami jó dolog, amit érdemes részletesen szemügyre venni.

#7: A leghatásosabb emojik: Vigyor

A mosolygós, vigyorgó smileyek a boldogságot közvetítik. Tehát, ha a vállalat vagy egy vállalkozás örömteli híreket közöl, használhatja bátran a smiley hangulatjeleket is. Ezek azonban nagyon gyakoriak, mivel szinte mindenki naponta használja, így kitűnni nem nagyon lehet vele, javasolt inkább egy másik hangulatjellel együtt használni. 

hirdetes

#8: A leghatásosabb emojik: Stop

A Stop tábla jelentése mindenki számára jól ismert, nagyszerűen beleépíthető a Facebook marketingbe is, hiszen azonnal megállítja a szemet, valami veszélyre hívja fel a figyelmet, érdeklődét, nagyfokú odafigyelést vált ki a felhasználókból. Kommunikálhatod vele azt például, hogy ez egy kihagyhatatlan akció, ami hamarosan véget ér.

hirdetes

#9: A leghatásosabb emojik: Csillag

Bármilyen különleges ajánlatnál remekül szuperál a csillag, az emberek imádják! Ezzel te is könnyedén kiemelheted a legjobb ajánlataidat!

#10: A leghatásosabb emojik: Tök

Ezen te is meglepődtél, ugye? Hát mi is, pedig a kutatások szerint ez a 10. leghatékonyabb hangulatjel a Facebook marketingben, feltételezhetően azért van neki ilyen óriási szerepe, mert Amerika az egyik legnagyobb piac, és ott pedig óriási hagyománya van a Halloweennek, egyesek még a karácsonynál is fontosabbnak tartják, ezt a kelta szokás. Európában talán ennek nincsen akkora jelentősége, minden esetre, ha van valami az ünnephez kötődő tartalmad, akkor használd te is!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Az egri bikavér

Egri bikavér: Az egri bikavér az Egri borvidéken termelt többféle kékszőlőfajta borából... Tovább

Nemzeti Múzeum

Nemzeti Múzeum: Budapest egyik legnagyobb múzeuma a Magyar Nemzeti Múzeum országos múzeum, mely... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Külföld Magyar
X
Kövess minket facebookon!