hirdetes

Férfiak rangsora, avagy kiből lesz a legjobb apa a csillagjegyek alapján!

Sz.F.

Nem mindenki van olyan szerencsés helyzetben, hogy gondoskodó édesapát kapjon az élettől. Az apák nagyon különbözőek tudnak lenni és nem feltétlen szükséges a vér szerinti kötelék, hogy valakit apánknak érezhessünk. Sok nevelőszülő, mentor, tanár, edző, barát, stb. is lehet apapélda egy ember előtt.

Férfiak rangsora, avagy kiből lesz a legjobb apa a csillagjegyek alapján!

Sok csillagjegy rendelkezik az együttérzés és megértés képességével, míg mások éppen az ellentétei ezen tulajdonságoknak. Az asztrológia segít kideríteni, hogy melyek azok a jegyek, akik legkevésbé és leginkább alkalmasak az apa szerepre.

12. Kos

A Kos nem rendelkezik igazán jó apai ösztönnel. Mindig versenyhelyzetben érzi magát és úgy gondolja, hogy bizonyítania kell mindenben, kivéve a szülői kötelességeket. Az önzetlenség a szülőség egyik legfontosabb alappillére. Ha egy Kos erre nem képes, akkor az hosszú távon nem túl kedvező a családalapítás szempontjából.

11. Skorpió

A Skorpiók nagyon bosszúállóak és rosszindulatúak tudnak lenni. Az egyik percben kenyérre lehet kenni őket, míg a másikban már elviselhetetlenek. Ezek a tulajdonságok nem túl áldásosak egy gyermek nevelése során. Senki nem szeretné, hogy ilyen jellemvonásokat tanuljon el egy csemete a szülőjétől. Az állandó érzelmi viharok összezavarhatják a gyermeket. Képes ezen túllépni egy Skorpió?

hirdetes

10. Ikrek

hirdetes

Az Ikrek jellemzően ellentmondásos és időnként bizonytalan. A gyermeknek következetességre van szüksége a megfelelő tanuláshoz és növekedéshez, hogy a helyes úton maradhasson. Egy ilyen apa nem biztos, hogy jó példaként szolgálhat számára.

9. Bika

A Bikák nem tudják háttérbe szorítani makacs természetüket és kezelni a gyermekek viselkedését. Hagyni néha hibázni a gyermekeket azt jelenti, hogy engedni őket tanulni és a növekedni. A makacs hozzáállás és a kompromisszumra való képtelenség meg fogja nehezíteni a gyermekkel való kapcsolatot. 

8. Oroszlán

Az Oroszlánoknak sajnos hátrányuk, hogy arrogánsak és lusták időnként. A gyermekek előtt mutatott arrogancia nem túl jó példa és a gyermek egy idő után elhanyagolva érzi magát és máshol keres figyelmet. A lustaság tapasztalása ugyanakkor hátráltatja a gyermeket abban, hogy küzdjön a céljaiért. A következő oldalon folytatom, ha még nem találtad meg a saját csillagjegyed, lapozz egyet!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Csongrádi borvidék

Csongrádi borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A Csongrádi borvidék Magyarország... Tovább

Horvátország

Horvátország: Horvátország állam Európa délkeleti felén a Balkán-félszigeten.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek