notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Férfiak rangsora, avagy kiből lesz a legjobb apa a csillagjegyek alapján!

hirdetes

Férfiak rangsora, avagy kiből lesz a legjobb apa a csillagjegyek alapján!

Sz.F.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nem mindenki van olyan szerencsés helyzetben, hogy gondoskodó édesapát kapjon az élettől. Az apák nagyon különbözőek tudnak lenni és nem feltétlen szükséges a vér szerinti kötelék, hogy valakit apánknak érezhessünk. Sok nevelőszülő, mentor, tanár, edző, barát, stb. is lehet apapélda egy ember előtt.

Férfiak rangsora, avagy kiből lesz a legjobb apa a csillagjegyek alapján!

Sok csillagjegy rendelkezik az együttérzés és megértés képességével, míg mások éppen az ellentétei ezen tulajdonságoknak. Az asztrológia segít kideríteni, hogy melyek azok a jegyek, akik legkevésbé és leginkább alkalmasak az apa szerepre.

 

12. Kos

A Kos nem rendelkezik igazán jó apai ösztönnel. Mindig versenyhelyzetben érzi magát és úgy gondolja, hogy bizonyítania kell mindenben, kivéve a szülői kötelességeket. Az önzetlenség a szülőség egyik legfontosabb alappillére. Ha egy Kos erre nem képes, akkor az hosszú távon nem túl kedvező a családalapítás szempontjából.

 

11. Skorpió

A Skorpiók nagyon bosszúállóak és rosszindulatúak tudnak lenni. Az egyik percben kenyérre lehet kenni őket, míg a másikban már elviselhetetlenek. Ezek a tulajdonságok nem túl áldásosak egy gyermek nevelése során. Senki nem szeretné, hogy ilyen jellemvonásokat tanuljon el egy csemete a szülőjétől. Az állandó érzelmi viharok összezavarhatják a gyermeket. Képes ezen túllépni egy Skorpió?

hirdetes

 

10. Ikrek

hirdetes

Az Ikrek jellemzően ellentmondásos és időnként bizonytalan. A gyermeknek következetességre van szüksége a megfelelő tanuláshoz és növekedéshez, hogy a helyes úton maradhasson. Egy ilyen apa nem biztos, hogy jó példaként szolgálhat számára.

 

9. Bika

A Bikák nem tudják háttérbe szorítani makacs természetüket és kezelni a gyermekek viselkedését. Hagyni néha hibázni a gyermekeket azt jelenti, hogy engedni őket tanulni és a növekedni. A makacs hozzáállás és a kompromisszumra való képtelenség meg fogja nehezíteni a gyermekkel való kapcsolatot. 

 

8. Oroszlán

Az Oroszlánoknak sajnos hátrányuk, hogy arrogánsak és lusták időnként. A gyermekek előtt mutatott arrogancia nem túl jó példa és a gyermek egy idő után elhanyagolva érzi magát és máshol keres figyelmet. A lustaság tapasztalása ugyanakkor hátráltatja a gyermeket abban, hogy küzdjön a céljaiért. A következő oldalon folytatom, ha még nem találtad meg a saját csillagjegyed, lapozz egyet!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
2 250
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 025 542
Közösség

Szótár

Pataki vár

Pataki vár: A sárospataki vár vagy más néven Rákóczi-vár, a magyarországi késő... Tovább

Darnyi Tamás

Darnyi Tamás: Magyarországnak 3 4-szeres olimpiai bajnoka van, Darnyi Tamás az egyik közülük.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 167

Átlagos értékelés: 4.9

Érdekességek